0

Bộ đề thi tuyển học sinh giỏi môn tiếng anh lớp 6 trường Amstedam Hà Nội 2013 2014

25 5,785 31
  • Bộ đề thi tuyển học sinh giỏi môn tiếng anh lớp 6 trường Amstedam Hà Nội 2013  2014

Tài liệu hạn chế xem trước, để xem đầy đủ mời bạn chọn Tải xuống

Tài liệu liên quan

Thông tin tài liệu

Ngày đăng: 17/08/2014, 15:35

TRƯỜNG THCS AMSTEDAM ĐỀ THI HOÏC SINH GIOÛI NAÊM 2013 – 2014 ĐỀ TUYỂN ANH MOÂN : Anh 6 Thôøi gian : 120 phuùt ( Không kể thời gian giao đề ) Mark Teacher’s remarkI Choose and circle the letter a, b, or c that best completes each sentence (2 ms). 1 He isn’t fat. He’s ______________ . a. very fat b. thinc. teacher2 Look He ______________ soccer. a. playb. playsc. is playing3 Mai doesn’t want ______________ noodles. a. some b. anyc. a4 How ______________ bananas are there on the table? a. many b. much c. about5 Thu ______________ to school by car.a. goes sometimesb. sometimes goingc. sometimes goes6 She is going ______________ the citadel tomorrow.a. visitb. to visitc. visiting TEST TRƯỜNG THCS AMSTEDAM ĐÊ THI HỌC SINH GIỎI NĂM 2013 – 2014 ĐỀ TUYỂN ANH MÔN : Anh 6 - Thời gian : 120 phút ( Khơng kể thời gian giao đề ) Mark Teacher’s remark I/ Choose and circle the letter a, b, or c that best completes each sentence (2 ms). 1/ He isn’t fat. He’s ______________ . a. very fat b. thin c. teacher 2/ Look! He ______________ soccer. a. play b. plays c. is playing 3/ Mai doesn’t want ______________ noodles. a. some b. any c. a 4/ How ______________ bananas are there on the table? a. many b. much c. about 5/ Thu ______________ to school by car. a. goes sometimes b. sometimes going c. sometimes goes 6/ She is going ______________ the citadel tomorrow. a. visit b. to visit c. visiting 7/ I’m going to stay ______________ my uncle. a. with b. to c. at IV/ Supply the correct from or tense of the verbs in the brackets (0,5 m). 24/ Lan usually (play) . . . . . . . . . . . . . . . badminton in the fall. 25/ They (not go) . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . to school on Sunday. IV/ Write a passage about Nam’s activities in seasons, using the following suggestions (3 ms). 26/There/be/four/season/ayear…………… …………………………… 27/They / be/ spring / summer / fall winter………………………………………… 28/ Spring / Nam / often jog……………………………………… 29/ Summer / he/ often / fly kites………………………………………. 30/ Fall / he / sommetimes / go sailing………………………………… 31/ Winter / he/ usually / play / table tennis……………………………………. Bài 1: Chọn từ mà phần gạch chân có cách phát âm khác với các từ còn lại (2, 0 điểm) 1. A. want B. basketball C. family D. camp 1. ……………… 2. A. foodstall B. bookshelf C. foot D. noodles 2. ……………… 3. A. who B. which C. what D. when 3. ……………… 4. A. brother B. mother C. thank D. weather 4. ……………… 5. A. engineer B. geography C. gymnast D. garden 5. ……………… 6. A. desks B. seasons C. lamps D. eats 6. ……………… TEST 7. A. lemonade B. stereo C. hotel D. television 7. ……………… 8. A. coffee B. volleyball C. chocolate D. opposite 8. ……………… 9. A. round B. couch C. routine D. housework 9. ……………… 10. A. station B. question C. intersection D. destination 10. …………… Bài 2: Chọn đáp án đúng (A, B, C hoặc D) để hoàn thành các câu sau. (2, 0 điểm) 11. I like playing badminton very much. I ………………… play badminton in my free time. A. want B. don’t C. never D. always 12. There are ………………… syllables in the word “supermarket”. 13. A. two B. three C. four D. five 14. Do you live in the country or in the city? ~ …………………. 15. A. Yes, I do B. I live in the city C. No, I don’t D. I live on the city 16. What would you like ………………… dinner? 17. A. for B. to C. in D. at 18. What’s the ………………… like in the summer? ~ It is usually hot. 19. A. food B. sea C. weather D. neighborhood 20. ……………………………………? ~ We play badminton and swim. A. What sports do you and your brother like B. Which sports do you and your brother play? C. When do you and your brother play sports? D. What are you and your brother doing? 21. How many ………………… do you want? ~ A dozen. 22. A. noodles B. cooking oil C. carrot D. eggs 23. Does Mrs. Vui ………………… to buy any tomatoes? 24. A. want B. wanting C. wants D. to want 25. ………………… are these pens and pencils? ~ They are 25, 000 dong. 26. A. How old B. How C. How much D. How often 27. ……………………………………? ~ Black. And it’s very long. A. What color are her lips B. What color is her hair C. What color are her teeth D. What color are her hair. Bài 4: Điền giới từ thích hợp vào chỗ trống nếu cần. Nếu không cần thì điền (2, 0 điểm) a) I live (31) ………………… a small house (32) ………………… the countryside. b) My house is (33) ………………… a bookstore and a toystore: the bookstore to the left and the toystore to the right. c) Miss Mai wants a kilo ………………… (34) meat and a dozen (35) ………………… eggs. d) Nga goes (36) ………………… school (37) ………………… foot every morning and she goes (38) ………………… home (39) ………………… four thirty in the afternoon. TEST Bài 3: Chia dạng đúng của động từ trong ngoặc (2, 0 điểm) a) My brother (21 – do) ………………… his homework in his room at present. He always (22 – do) ………………… it everyday. b) What (23 – be) ………………… there (24 – drink) ………………… for dinner? c) Nam usually (25 – not play) ……………… sports, but sometimes, he (26 – fly) ………………… the kites. d) What you do (27 – do) ………………… this summer holiday? ~ We (28 – visit) ………………… President Ho Chi Minh’s Mausoleum. e) Let’s (29 – help) ………………… Mom, Lan. You mustn’t (30 – eat) ………………… food in the classroom TEST 2 Question I: Choose the best answer to fill in each blank. 1. Please the milk carefully. I don’t want it to boil over. A. see B. watch C. look at D. notice 2. “Was he disappointed?” - “Yes, he found the movie ” A. boring B. boringly C. bores D. bored 3. 20 September, 1529, five small ships set sail from Spain. A. At B. In C. On D. By 4. Every student in those five rooms must bring own books to class. A. one’s B. someone’s C. their D. his 5. “Was the competition a success?” - “Yes, people took part in it than usual.” A. more B. fewer C. less D. many 6. What do students often do break? A. in B. for C. at D. on 7. I don’t like brown rice. Don’t you have ? A. white ones B. any white C. no white D. a white 8. Would you like that for you? A. me doing B. that I do C. me do D. me to do 9. You can join the club when you older. A. will get B. get C. are getting D. can get 10. Can you see any people in the house? A. Only a little B. Only few C. Only a few D. Only little Question II: Choose the word whose underlined part is pronounced differently from that of the other words in each group. 1. A. teenager B. together C. guess D. regular 2. A. chicken B. coach C. orchestra D. change 3. A. meat B. reader C. overseas D. realize 4. A. horrible B. hour C. hundred D. hold 5. A. much B. drug C. future D. buffalo 6. A. started B. weighed C. measured D. called 7. A. appointment B. affect C. amount D. add 8. A. serious B. symptom C. sugar D. sauce TEST 9. A. great B. beautiful C. teacher D. means 10. A. wet B. better C. rest D. pretty Question III: Give the correct form or tense of the verbs in the brackets. 1. At the moment we (sit) in a café. We (wait) for the museum to open, so I (write) some postcards. 2. Miss Helen (help) as soon as she (finish) that letter. 3. Boys like (play) marbles or catch while girls enjoy (skip) rope or chatting. 4. (you/ go) abroad for your holiday? - Well, I (get) a holiday job. I’m going to an agent’s on Saturday (find out) about it. Question IV: Choose the best answer to fill in each blank of the following passage. Dear Hanh, I’m writing to invite you to a party we (1) at the flat next Friday, December 14 th . As you know, (2) Lan’s 13 th birthday next week and my birthday next month, (3) we thought we’d celebrate together and have a joint party. I can’t remember if you know my address or not, but anyway, if you (4) the direction below, you shouldn’t get lost. Take the Number 15 bus from the station and (5) at the Star Hotel. Walk down Long Viet Road, past the DanChu Cinema, and then (6) the first turning on the right. That’s LeLoi Road. Turn left (7) the first junction, then go straight past the church as far as the next crossroads. (8) and our block of flats is the second on the right. Do try and come. Of course you’re (9) to bring someone with you if you want to. Look forward (10) you then! 1. A. have B. are having C. going to have D. will has 2. A. it’s B. its C. they’re D. she’s 3. A. too B. but C. because D. so 4. A. to follow B. follow C. following D. follows 5. A. get up B. get by C. get on D. get off 6. A. have B. get C. take D. bring 7. A. in B. at C. of D. on 8. A. Right turn B. To right C. To turn D. Turn right 9. A. welcomed B. welcome C. welcoming D. to welcome 10. A. to see B. for seeing C. of seeing D. to seeing Question V: Finish the second sentence so that it has the same meaning as the first. 1. A year has twelve months. -> There are 2. Lan is more intelligent than her sister. -> Lan’s sister isn’t 3. He looks after the sick people. -> He takes 4. Do you enjoy listening to music? -> Are you interested ? 5. What is your mother’s job? -> What does ? 6. We have a two - month summer vacation. -> Our summer vacation lasts 7. Will you please look after the house while we are away? TEST -> Will you please take ? 8. Vietnamese students have fewer vacations than American ones. -> American students 9. It takes me about two hours each day to do my homework. -> I spend 10. Hoa is a hard student. -> Hoa studies Question VI: Use the given words to make complete sentences. 1. Could/ tell/ how/ get/ police station/ please? ? 2. How much/ cost/ mail/ letter/ USA? ? 3. In/ future/ we/ less work/ more money/ spend. 4. Brother/ engineer/ and/ work/ factory/ suburb/ capital. 5. Eat/ and/ talk/ friends/ be/ most common ways/ relax/ recess/ many countries. Question VII: Read the following passage and answer the questions below. Headache is a very common disease in the USA. Every year, about fifty million people have to go to the doctor because of headache. The symptoms of a headache are various. People can see black dots or bright spots in front of their eyes. They may also have pains only on one side of the head. Sometimes when the pain goes away, the head is sore. People have headache when they work too hard or they are too nervous about something. Medicine can help cure the disease but people usually have to do more than taking tablets. They can prevent headaches by changing their diets or their lifestyle or simply by going to bed. * Questions: 1. Why is headache a common disease in the USA? 2. What can people see when they have headaches? 3. Can people have pains on only one side of the head? 4. When do people have headaches? 5. How can they prevent headaches? Question VIII: Fill in each blank with the suitable preposition. 1. It was interesting. I had a lot fun. 2. What do you think the place? 3. My friends took me a temple. 4. I bought gifts my friends. 5. Were you tired the trip? TEST 6. She put the hat the wall. 7. Why don’t you look the fish? - They are lovely. 8. Last night I spoke to my mum my hobby. 9. He rented a house next door mine. 10. He moved a new house. The end ĐÁP ÁN Question I: (2,5 ms) - Mỗi từ chọn đúng cho: 0,25 đ. 1. B 2. A 3. C 4. D 5. A 6. C 7. B 8. D 9. B 10. C Question II: (2,5 ms) - Mỗi từ chọn đúng cho: 0,25 đ. 1. A 2. C 3. D 4. B 5. C 6. A 7. D 8. C 9. A 10. D Question III: (2,5 ms) - Mỗi động từ chia đúng cho: 0,25 đ. 1. are sitting/ are waiting/ am writing 3. playing/ skipping 2. will help/ finishes 4. Are you going/ am going to get (will get)/ to find out. Question IV: (2,5 ms) - Mỗi từ chọn và điền đúng vào ô trống cho: 0,25 đ. 1. B 2. A 3. D 4. B 5. D 6. C 7. B 8. D 9. B 10. D Question V: (2,5 ms) - Mỗi câu viết lại đúng cho: 0,25 đ. 1. There are twelve months in a year. 2. Lan’s sister isn’t as intelligent as her. 3. He takes care of sick people. 4. Are you interested in listening to music? 5. What does your mother do? 6. Our summer vacation lasts two months. 7. Will you please take care of the house while we are away? 8. American students have more vacations than Vietnamese ones. 9. I spend two hours each day doing my homework. 10. Hoa studies (very) hard. Question VI: (2,5 ms) - Mỗi câu viết đúng cho: 0,5 đ. 1. Could you tell me how to get to the police station, please? 2. How much does it cost to mail a letter to the USA? 3. In the future, we have less work and more money to spend. 4. My brother is an engineer and he works in a factory in the suburb of the capital. 5. Eating and talking with friends are the most common ways of relaxing at recess in many countries. Question VII: (2,5 ms) - Mỗi câu trả lời đúng cho: 0,5 đ. 1. Because every year, about fifty million people have to go to the doctor because of headache. 2. They can see black dots or bright spots in front of their eyes. 3. Yes, they can. 4. When they work too hard or they are too nervous about something. 5. They can prevent headaches by changing their diets or their lifestyle or simply by going to bed. Question VIII: (2,5 ms) - Mỗi giới từ đúng cho: 0,25 đ. TEST 1. of 2. about 3. to 4. for 5. from 6. on 7. at 8. about 9. to 10. to TEST 3 Question I: Choose the best answer to fill in each blank. 1. My aunt speaks English very A. good B. well C. goodly D. best 2. We have math on Tuesday, Thursday, and Friday; It means we have math a week. A. once B. twice C. three times D. four times 3. Lan promises to her best in learning English. A. try B. make C. work D. learn 4. Learners don’t only learn the meaning the spelling and pronunciation of new words. A. too B. as well as C. also D. but also 5. The manager asked me for him outside his office. A. wait B. waiting C. to wait D. waited 6. She hasn’t written to me A. already B. yet C. never D. any longer 7. Would you be to hold the door open? A. kind enough B. too kind C. as kind D. so kind 8. Take the number 7 bus and get at Forest Road. A. up B. down C. outside D. off 9. They have never come such a beautiful village before. A. off B. along C. at D. across 10. Surely David’s not going to drive, he? A. does B. isn’t C. is D. will Question II: Give the correct form of the words in the brackets. 1. He fell off the bike, but his were not serious. (injure) 2. She gave me a of the new house. (demonstrate) 3. The shop showed me a lot of new models. (assist) 4. You must read the following precautions carefully. (safe) 5. You shouldn’t talk about her character only through her (appear) 6. We are waiting for the of our uncle’s train. (arrive) 7. The increase in population has led to in many cities. (crowd) 8. We had a terrible trip because the weather was (please) 9. If you want to get more , please contact Mr. Phong. (inform) 10. It’s a good restaurant; the food there is very (taste) Question III: Choose the word whose underlined part is pronounced differently from that of the other words in each group. 1. A. visit B. resort C. museum D. restaurant 2. A. seat B. great C. please D. beach 3. A. helped B. wanted C. sounded D. suggested 4. A. hotel B. photo C. move D. pagoda 5. A. city B. center C. country D. cigarette 6. A. mind B. climb C. exciting D. destination TEST 7. A. sugar B. sorry C. seaside D. summer 8. A. busy B. why C. history D. family 9. A. page B. village C. luggage D. heritage 10. A. what B. which C. where D. who Question IV: Give the correct form or tense of the verbs in the brackets. 1. My uncle (not/ be) ……………………………. out of his house since he (buy) ………………………… a color TV. 2. I don’t think I (go) out tonight. I (be) too tired. 3. John (wash) his hands. He (just/ repair) the TV set. 4. Tell him (bring) his bike inside. If he (leave) it there, someone (steal) it. 5. Where (you/ spend) your summer holiday last year? Question V: Finish the second sentence so that it has the same meaning as the first. 1. Keeping the environment clean is very important. -> It’s 2. They will show the time machine to the public when they finish it. -> The time machine 3. He was delighted to receive his aunt’s letter. -> He was delighted that his 4. Old car tires are recycled to make shoes and sandals. -> People 5. I’m very sad that I wasn’t accepted in that group. -> I’m very sad not 6. Van keeps forgetting his homework. -> Van is 7. I would like you to help me to put the chairs away. -> Do you mind ? 8. Please don’t make any noise; I’m very tired. -> I’d rather 9. Having a vacation abroad is very interesting. -> It is 10. The water was so cold that the children couldn’t swim in it. -> The water wasn’t Question VI: Read the following passage and answer the questions below. A burn is an injury to the skin caused by exposure to fire, hot liquids or metals, chemicals, electricity or the sun’s ultraviolet rays. When someone gets a burn , it’s necessary to provide first - aid right away. First aid for burns involves removing the source of the burn as soon as possible. The burns should be cooled immediately with cold water. A clean, cold wet towel or dressing can be placed on less serious burns to ease pain and protect the burns from contaminating. If the burn is caused by chemicals, it should be bathed continuously with running water for at least 20 minutes to reduce the substance. Any powder should be carefully brushed off with gloved or protected hands before washing. Wet dressings should never be used for burns. Instead, the first - aid provider should gently apply dry, sterile dressing held in place by bandages and seek immediate medical attention. * Question: 1. What can cause burns? TEST 2. When should the source of the burn be removed? 3. Why should we place clean, cold wet towels on less serious burns? 4. How long should the burn caused by chemicals be washed with water? 5. What kind of dressings should the first - aid provider use? Question VII: Use the given words to make complete sentences. 1. Linh/ parents/ proud/ him/ because/ he/ always/ get/ good marks. 2. We/ very interested/ play/ soccer/ when/ live/ countryside. 3. I/ not talk/ uncle/ since/ he/ buy/ new house/ city center. 4. The Browns/ buy/ lot/ food/ because/ they/ go/ have/ party. 5. It/ only/ small car/ so/ there/ not/ enough room/ all/ us. Question VIII: Fill in each blank with the suitable word in the following passage. I have just (1) a letter from my brother, Dave. He is in Australia. He has been there (2) six months. He is an engineer. He is (3) for a big farm and he has visited a great (4) of different places in Australia. He has just bought (5) Australian car and he has (6) to Alice Spring, a small town to the center of Australia. He (7) soon visit Darwin. From (8), he’ll fly to Perth. My brother has (9) been abroad before, so he (10) this trip very exciting. The end ĐÁP ÁN Question I: (2,5 ms) - Mỗi từ chọn đúng cho: 0,25 đ 1. B 2. C 3. A 4. D 5. C 6. B 7. A 8. D 9. D 10. C Question II: (2,5 ms) - Mỗi từ đúng cho: 0,25 đ. 1. injuries 2. demonstration 3. assistant 4. safety 5. appearance 6. arrival 7. overcrowding 8. unpleasant 9. information 10. tasty Question III: (2,5 ms) - Mỗi từ chọn đúng cho: 0,25 đ. 1. D 2. B 3. A 4. C 5. C 6. D 7. A 8. B 9. A 10. D TEST Question IV: (2,5 ms) - Mỗi động từ chia đúng cho: 0,25 đ. 1. hasn’t been; bought 2. am going/ will go; am 3. is washing; has just repaired 4. to bring; leaves; will steal 5. did you spend Question V: (2,5 ms) - Mỗi câu viết lại đúng cho: 0,25 đ. 1. It’s very important to keep the environment clean. 2. The time machine will be shown to the public when it is finished. 3. He was delighted that his aunt sent him a letter. 4. People recycle old car - tires to make shoes and sandals. 5. I’m very sad not to be accepted in that group. 6. Van is always forgetting his homework. 7. Do you mind helping me to put the chairs away? 8. I’d rather you didn’t make any noise; I’m very tired. 9. It’s very interesting to have a vacation abroad. 10. The water wasn’t warm/ hot enough for the children to swim (in). Question VI: (2,5 ms) - Mỗi câu trả lời đúng cho: 0,5 đ. 1. Exposure to fire, hot liquids or metals, chemicals, electricity or the sun’s ultraviolet rays can cause burns. 2. It should be removed as soon as possible. 3. Because it helps ease pain and protect the burns from contaminating. 4. For at least twenty minutes. 5. He or she should use dry, sterile dressing held in place by bandages. Question VII: (2,5 ms) - Mỗi câu viết đúng cho: 0, 5 đ. 1. Linh’s parents are very proud of him because he always gets good marks. 2. We are very interested in playing soccer when we lived in the countryside. 3. I haven’t talked to your/ my uncle since he bought a new house in the city center. 4. The Browns have bought a lot of food because they are going to have a party. 5. It is only a small car, so there isn’t enough room for all of us. Question VIII: (2,5 ms) - Mỗi ô trống điền đúng cho: 0,25 đ. 1. received 2. for 3. working 4. number 5. an 6. gone 7. will 8. there 9. never 10. finds [...]... N ĐÊ THI CHỌN HỌC SINH GIỎI CẤP HUYỆN NĂM HỌC: 2010-2011 MƠN: TIẾNG ANH 6 Thời gian làm bài 150 phút Điểm Bằng số: bài thi Phách Chữ kí GK 1:………………………… Chữ kí GK 2:……………………… Bằng chữ:……………… Lưu ý: - Đề thi gồm 04 trang, thí sinh làm trực tiếp vào đề thi - Thí sinh khơng được dïng bất cứ tài liệu nào kể cả Từ điển QuestionI:Chọn và khoanh tròn từ có phần gạch chân phát âm khác so với các từ cùng hàng...TEST TRƯỜNG THCS HỢP THANH ĐỀ CHÍNH THỨC Mark ĐÊ THI HỌC SINH GIỎI NĂM 2009 – 2010 MÔN : Anh 6 - Thời gian : 120 phút ( Khơng kể thời gian giao đề ) Teacher’s remark I Circle the best option for each sentence (Chọn đáp án thích hợp nhất (A,B,C,or D)để hoàn thành các câu sau khoanh tròn đáp án mà em chọn).( 3 points) 1 Nam English on Monday... goes to school 2 They watch television 3 I don’t play soccer 4 You and I listen to music 5 He washes his face 6 He doesn’t do the housework 7 Do you do your homework? 8 Does your father travel to work by car? 9 What do they do? 10 Where do you go? Đề thi hsg tiếng anh 6 trường NGUYỄN KHUYẾN Lớp 6 : th/g : 90’ I Chọn câu trả lời đúng nhất Ghi A, B, C hoặc D vào khung ANSWERS: (30đ) 1 My friend goes to... Chọn từ đúng trong ngoặc để hồn thành câu) (3 points) 1 I’d like some rice I’m ……………………… (hungry / thirsty / thin) 2 Are there any …………………… in the fridge ? (rice / milk / bananas) 3 I like fish very much, but she ………………… (don’t / doesn’t / isn’t) 4 Is ……………………… any milk ? (it / there / this) 5 What’s your favorite ……………………, Mai? I like orange juice (drink/water/fruit) 6 There isn’t any ……………………… (soda... ……………………………………………………………………… 6 there/ family/ many/ in/ are/ How/ Linh’s/ people/ ? ……………………………………………………………………… 7 his/ friend/ in/ family/ My/ Hanoi/ doesn’t/ with/ live ……………………………………………………………………… 8 brushes/ six/ gets/ her/ o’clock/ Hoa/ at/ up/ teeth/ and ……………………………………………………………………… 9 on/ floor/ classroom/ the/ is/ Our/ first ………………………………………………………………………… baitapthiHTTD 2013- 2014 1.Change the following... 1 A gray 2 A big 3 A tall 4 A do 5 A has 6 A through 7 A middle 8 A.school 9 A everything 10 A marbles B face B time B fat B brother B name B author B mile B.scout B.tooth B classes C orange C fine C cat C two C family C clothes C.kind C sew C theater C teaches D make D light D hat D to D lamp D thumb D.time D sure D., they D.changes Question II Chọn và khoanh tròn từ khơng cùng nhóm trong mỗi câu... 5 o’clock ……………………………………………………………………………………… 3 I (not understand)…this sentence What this word (mean)…? ……………………………………………………………………………………… 4 Right now I (look)…around the classroom Minh (write)…in his book ……………………………………………………………………………………… 5 Lien’s friend (have)…a new bike but he (not like)…it very much ……………………………………………………………………………………… 6 Where your children ( be) ? - They’re upstairs They (play) video... have ) ……………breakfast at 6: 10 After breakfast , she ( brush ) …………… her teeth She ( go ) …………… to school at 6: 30 She ( have )…………….lunch at 11:30 at school 2 We ( watch ) …………….T.V every morning 3 Where ………….you ( go ) ……………….now ? I (go ) ………………to the market 4 She is cooking and we ( do ) …………………… the housework 5 He isn`t in the room He ( play ) ……………… in the garden 6 I ( go ) ………………….to... homework 6 She (not brush ) her teeth now 7 Mark (not talk) ………… to a friend at the moment 8 The cat (not sleep)………… under the table at the moment 9 Lan (not do ) her homework 10 My sisters (not watch ) television 11 They (not go ) to school now 12 Dung and I (not play ) soccer 13.This boy (not sit ) on the bench 14 We (not eat ) a big breakfast at the moment 15 He (not have ) dinner with her 16 Lan (not... hungry B thirsty C happy D cold 13.The sign says “ No smoking “ You smoke ( smoke (v): hút thuốc) A can B are not C must not D must 14 I’m playing table tennis _ you like table tennis ? A.Have B Is C Are D Do 15 We have English Friday A at B in C to D on 16 What time _you tomorrow? A is she going to visit B visits she C she does visit D she visits 17 The boy looks thin , . TEST TRƯỜNG THCS AMSTEDAM ĐÊ THI HỌC SINH GIỎI NĂM 2013 – 2014 ĐỀ TUYỂN ANH MÔN : Anh 6 - Thời gian : 120 phút ( Khơng kể thời gian giao đề ) Mark Teacher’s remark I/. an 6. gone 7. will 8. there 9. never 10. finds TEST TRƯỜNG THCS HỢP THANH ĐÊ THI HỌC SINH GIỎI NĂM 2009 – 2010 ĐỀ CHÍNH THỨC MÔN : Anh 6 - Thời gian : 120 phút ( Khơng kể thời gian giao đề. END ******* PHÒNG GD&ĐT VIỆT YÊN ĐÊ THI CHỌN HỌC SINH GIỎI CẤP HUYỆN NĂM HỌC: 2010-2011 MÔN: TIẾNG ANH 6 Thời gian làm bài 150 phút Điểm bài thi Bằng số: Bằng chữ:………………. Chữ kí GK 1:………………………… Chữ
- Xem thêm -

Xem thêm: Bộ đề thi tuyển học sinh giỏi môn tiếng anh lớp 6 trường Amstedam Hà Nội 2013 2014, Bộ đề thi tuyển học sinh giỏi môn tiếng anh lớp 6 trường Amstedam Hà Nội 2013 2014, Bộ đề thi tuyển học sinh giỏi môn tiếng anh lớp 6 trường Amstedam Hà Nội 2013 2014, VIII. Sắp xếp lại những từ sau thành câu hoàn chỉnh:(2points), VIII. Sắp xếp những từ sau thành câu hoàn chỉnh (10 điểm)

Từ khóa liên quan