0

@@Đề thi thử cuối năm lớp 10 - 2009

3 696 1
  • @@Đề thi thử cuối năm lớp 10 - 2009

Tài liệu liên quan

Thông tin tài liệu

Ngày đăng: 01/08/2013, 05:43

®Ò thi chÊt lîng cuèi n¨m líp 10 n¨m häc - Nguyen tham §¹I Tõ QUAN HÖ 1. We visited Washington D.C, …………the capital of the United States A. who is B. once C. which is D. is 2. The earth, ……….the fifth largest planet in the solar system, is the third planett from the sun A. which is B. is C. is one of D. that is 3. The girl whom lives next door is working as a secretary in my company. A B C D 4. The machine…………has now been repaired A. that broken down B. that broke down C. which broke D. which is broken down 5. The man ………… on the plane talked all the time A. who I was sitting next B. that I was sitting next to him C. that I was sitting next to D. who I was sitting next him 6.The chemistry book……… was a little expensive A. that I bought B. I bought it C. what I bought D. I bought that 7. People who exercise frequently have physical endurance than those…… A. who doesn’t B. which doesn’t C. who don’t D. which does 8. It seems that the Earth is the only planet… A: that can support life B: that can be supported life C: which supports the life D: which support life 9.They asked me a lot of questions…. I couldn’t answer. A: much of which B: most of which C: neither of which D: both of them 10. What’s the name of the man … car you borrowed ? A: who B: which C: that D: whose C¢U §IÒU KIÖN 11. If I could speak English well, I …………next year studying in London A. will spend B. would spend C. had spent D. would have spent 12. If I……… the trick with my own eyes, I would never have believed it possible A. don’t have B. hadn’t seen C. didn’t see D. haven’t seen 13. If I………….wings, I ……… to take an airplane to my home A. had/ wouldn’t have B. have/won’t C. had/didn’t have D. had had/ wouldn’t have 14. If I………….your doctor, I’d insist that you stop smoking A. am B. would be C. had been D. were 15. ……………… if youtake a map A. You would get lost B. You’ll get lost C. You won’t get lost D. You would have got lost 16. If it is fine, I would go to the party A B C D 17. If I _______ Mary's address, I _______ her. A. have/ would write B. have/ write C. had/ would write D. had/ wrote 18. If anybody _______ a question, please ask me after class. A. had B. have C. have the D. has 19. I will come to see you if I will have free time tomorrow A B C D 20. If you………to my advice in the first place, you wouldn’t be in this mess now A. listened B. listen C. will listen D. had listened C¢U BÞ §éng ®Ò thi chÊt lîng cuèi n¨m líp 10 n¨m häc - Nguyen tham 21. Can English……………at this club? A. speak B. spoke C. be spoken D. spoken 22. He was made……… all the housework A. doing B. to do C. do D. done 23. Cuc Phuong Nationals Park…………….160 kilometres south west of Hanoi. A. locate B. located C. locates D. is located 24. That part of the park ………… several times this year A. is repaired B. has repaired C has been repaired D. repaired 25. The police is questioning the woman………….handbag…………… A. who/stolenB. whom/was stolen C. whose/stolen D. whose/was stolen ®éng tõ (th× ®éng tõ , v-ing, to-v) 26. They don’t mind work overtime if they get it A B C D 27. I’m looking forward to meet you again soon A B C D 28. I haven’t seen Liz since I move to the city A B C D 29. It has been a long time………….we last saw you. A. for B. since C. as D. when 30. My brother likes…………… English songs A. singing B. sing C. sang D. sung 31. Do you enjoy………….cartoons? A. watching B. to watch C. watch D. watched 32. They want……….by air because it is much faster than others means of transportation A. travel B. travelling C. travelled D. to travel 33. It’s impolite…………people about their salary A. asked B. to ask C. ask D. asking 34. I’m not used to………early A. get up B. getting up C. be getting up D. the getting up 35. They last visited me 5 years ago A. They haven’t visited me during 5 years B. They have last visited me 5 years ago C. They visited me for the last time 5 years ago D. They haven’t visited me for 5 years 36. Are you fond …………….newspapers and magazines? A. of read B. reading of C. of having read D. of reading 37.They sometimes come…………their neighbours in the evening A. see B. to see C. sees D. seeing Vocabulary 38. Some of the students left their ………on the coach when they arrived. A. luggage B. luggages C. language D. languages 39. The problem is getting rid……… nuclear waste A. from B. of C. from away D. out of 40. The park ………….hundreds of species of endangered animals A. contain B. holds C. contains D. composes 41. They went camping in the beautiful………… of the rainforest A. wildlife B. wilder C. wildness D. wilderness 42. The turtle has a long life…………… ®Ò thi chÊt lîng cuèi n¨m líp 10 n¨m häc - Nguyen tham A. line B. span C. length D. age 43. Anyone caught throwing ……here should be fined A. rubbish B. bag C. money D. flowers 44. Some whales are known to……………into warm waters to give birth A. migrate B. migrant C. intergrate D. grace 45. Trees, grasses and other plant life…………an important part in saving our life A. play B. take C. have D. give c©u gi¸n tiÕp, so s¸nh cña tÝnh tõ vµ tr¹ng tõ 46. In some parts of the country, the prices are…………in others A. higher than B. highest C. as high D. very high than 47. The thief wore gloves so as to avoid leaving any fingerprints. A. The thief wore gloves so as to not leave any fingerprints. B. The thief wore gloves so that not leave any fingerprints C. The thief wore gloves in order not to leave any fingerprints D. The thief wore gloves in order to not leave any fingerprints 48. “ Ann has written Jim a letter” A. Rick told me that Ann had written Jim a letter B. Rick told Ann that he had written Jim a letter C. Rick told me that Ann has written Jim a letter D. Rick told me that Ann had written him a letter 49. Dane types eighty words a minute, Mark types only fifty words a minute. Dane can type ………… than Mark can A: faster B: slower C: quickly D: slowly 50. Her mother’s illness was …. than I thought at first A: much serious B: more seriously C: much more serious D: much seriously ®¸p ¸n: 1. C 11. B 21. C 31. A 41. D 2. A 12. B 22. B 32. D 42. B 3. A 13. A 23. D 33. B 43. A 4. B 14. D 24. C 34. B 44. A 5. C 15. C 25. D 35. D 45. A 6. A 16. B 26. B 36. D 46. A 7. C 17. A 27. C 37. B 47. C 8. A 18. D 28. C 38. A 48. A 9. B 19. C 29. B 39. B 49. A 10. D 20. A 30. A 40. C 50. C . wouldn’t be in this mess now A. listened B. listen C. will listen D. had listened C¢U BÞ §éng ®Ò thi chÊt lîng cuèi n¨m líp 10 n¨m häc - Nguyen tham 21 ®Ò thi chÊt lîng cuèi n¨m líp 10 n¨m häc - Nguyen tham §¹I Tõ QUAN HÖ 1. We visited Washington D.C,
- Xem thêm -

Xem thêm: @@Đề thi thử cuối năm lớp 10 - 2009, @@Đề thi thử cuối năm lớp 10 - 2009, @@Đề thi thử cuối năm lớp 10 - 2009