0

tai lieu boi duong hsg tieng anh lop 9

25 8,894 235

Đang tải.... (xem toàn văn)

Tài liệu hạn chế xem trước, để xem đầy đủ mời bạn chọn Tải xuống

Tài liệu liên quan

Thông tin tài liệu

Ngày đăng: 09/02/2014, 16:59

www.facebook.com/hocthemtoan Tài liệu Bồi Dưỡng HSG tiếng Anh lớp 9Tiết 1, 2I. Mục tiêu:- Giúp HS vận dụng kiến thức đã học để làm bài tập- sau bài học HS cần nhớ được các cấu trúc và từ vựng sau- If only + S + V( past simple)- need +V-ing (mang nghĩa bị động)- avoid + V-ing- neither nor (động từ chia theo CN thứ 2)- have / find dificulty in doing st- prevent sb from doing st- câu bị đông với những động từ chỉ nhận thức cảm giác: think , say, report II. Nội dung: - Yêu cầu Hs làm các dạng bài tập hsgPRACTICE TEST 1A. PHONETICSI. Choose the word whose underlined part is pronounced differently from the others1. A. climateB. divided C. write D. religion2. A. stopped B. laughed C. wanted D. looked3. A. fashion B. material C. logical D. rivalry4. A. campus B. subject C. public D. industrial5. A. weeks B. depends C. presents D. parentsII. Choose the word whose main stress is placed differently from the others 6. A. Japanese B. understand C. excellent D. Vietnamese7. A. Mountain B. village C. journey D. between8. A. restaurant B. motorbike C. enjoyable D. vegetable9. A. casual B. favorite C. uniform D. amusement10. A. Religion B. official C. separate D. traditionB. GRAMMAR AND VOCABULARYI. Choose the best answer to complete the following sentences. 11. If only I ………………… in the countryside right now. A. were B. am C. can be D. would12. Does the grass need …………………. A. cutting B. cut C. be cut D. to cut13. Stop now; you’ve done …………………. work for one day. A. too many B. plenty C. quite more D. quite enough14. ……………… excellent art museums, Moscow has a world-famous ballet company. A. Because of B. In spite of C. In case of D. In addition to15. I remember ………………. you somewhere before. A. meet B. meeting C. met D. to meet16. Don’t worry. She is having your bicycle ………………… before returning it to you. A. repairing B. to repair C. repair D. repaired17. The government took these measures ………………… reduce crime. A. in order that B. so that C. in order to D. for18. The mouse family avoided …………………. by coming out only when the house was empty and thetwo cats were outside. A. catching B. being caught C. caught D. to be caught19. One of the ……………………. of the job is the long hours I work. A. advantage B. disadvantage C. advantages D. disadvantages20. Neither I nor he … at her wedding party now. A. is B. are C. am D. beII. Choose the words or phrases that are not correct in Standard English21. She bought a new motorbike was made in Japan last week. A B C D22. I’d like to go out for dinner, but I don’t feel like to eat out tonight. A B C D23. Your brother hardly goes to work by bus, doesn’t he ? A B C D24. Even though being ill, Phong still went to school last Monday. A B C D25. The house is convenient located about a mile from the shopping centerA B C D26. Despite the roadblock, the police allowed us enter the restricted area to search for our A B C Dfriends.27. Happiness is a most important thing in my life. Nothing is more valuable than it.A B C D28. Our flight was delayed, so we had decided to take a long walk around the terminal.A B C D29. Members of high school clubs learn to participation in teams through their involvement in A B Ccommunity projects. D30. He said he was looking after a place to stay for a few weeks. A B C DIII. Use the correct form of the word in brackets for each gap 31. When he played cards he is very …………………… He hates losing. compete32. If your work is …………………. you will get a longer contract SATISFY33. I’d love to see you next week, but ……………… , it won’t be possible. Fortunate34. As a doctor she wants to …………………. in child health. SPECIAL 35. 8. Wearing "ao dai" at work can cause……… to modern, active women. convenient36. His son’s has not improved much BEHAVE37. Misunderstandings can cause a deep …………… among friends. divide38. He had real great ………………. to design this ao dai INSPIRE39. “Back street Boys” is greeted ………………… in the USA nowadays. warm40. The two sides of the city are ………………… by the river. SEPARATIONIV. Match each sentence in column A with its suitable response in column B. A B41. I’m surprised how warm it is for March a. I agree. He’s always absent from class.42. How’s the painting going ? b. Great. It’s the best one.43. How is your hotel ? c. Yes, all this sunshine is quite surprising.44. Rachel misses lectures too often. d. Painting the ceiling is difficult.45. Will there be a lot of people there ? e. Yes, It always absolutely on time.46. Have you noticed how thin Jane has got ? f. She’s on a diet.47. Is it true you saw a ghost last night ? g. Yes, I think it’s going to rain.48. Will the bank be opened at half past nine ? h. Yes, I went there with Andrew.49. What did you do yesterday ? At the sports center ? i. Yes, I did.50. It’s very cloudy. j. Yes, It’s likey to be pretty crowedC. READINGI. Read the passage and then decide whether the following statements are true (T) or false (F). Thezipper is a wonderful invention. They are very common so we forgot that they are wonderful. They arestrong, but they open and close very easily. They come in many colors and sizes. In the 1810s, people in theUS wore high shoes or clothes with a long rows of buttons. It was hard for them to wear anything. Theywanted an easier way to put on and take off clothes. Whitcomb Judson invented the first zipper in 1839. Hecalled it a slide fastener. A zipper has three parts. There are dozens of metal or plastic teeth in two rows. These are fastened to twoflexible strips of cloth. A faster slides along and fastens the teeth together. When it slides the other way, ittakes the teeth apart.51. Using zipper is a difficult way to wear something.52. A zipper hardly closes and opens.53. The first zipper was made in 1810.54. Zippers can be made of plastic or metal.55. Each zipper consists of three parts.II. Read the passage below and choose the best answer for each blank Clothes can tell a lot about a person. Some people like very colorful clothes (56) ________ they wanteveryone to look at them and they want to be the center of things. Other people like to wear nice clothes,(57) _______ their clothes are not colorful or fancy. They do not like people to look at them. Clothes todayare very different (58) _______ the clothes of the 1800s. One (59) _______ is the way they look. Forexample, in the 1800s all women (60) _______ dresses. The dresses all had long skirts. But today women donot always wear dresses (61) _______ long skirts. Sometimes they wear short skirts. Sometimes they wearpants. Another difference between 1800 and today (62) _______ the cloth. In the 1800s, clothes were madeonly from (63) ________ kinds of cloth. They (64) _______ cotton, wool, silk or linen. But today there aremany kinds of (65) _______ cloth. A lot of clothes are now make from nylon, or polyester.56. A. but B. because C. because of D. so as57. A. but B. because C. so D. if58. A. of B. about C. from D. at59. A. different B. differ C. differed D. difference60. A. wear B. wearing C. wore D. worn61. A. with B. about C. of D. on62. A. was B. is C. are D. were63. A. nature B. naturally C. natural D. naturalness64. A. were made from B. from were made C. made from were D. were from made65.A. man make B. man made C. man making D. made manIII. Complete the letter that Tom wrote to his family while he was on vacation. Write ONE word ineach gap Hi everyone, I've been in Paris for almost a week now and I'm having a good (66) _______ . I spent the first few daysvisiting the Eiffel (67) ________, Notre Dame, and other tourist attractions. Most places are crowed (68)________ tourists, so yesterday I decided to go (69) ________ and bought a few (70) ________ . Today I've been to a couple of interesting art galleries. I got lost on my (71) ________ back to the hotelbut it didn't matter because I discovered a very fascinating market with lots of little stalls (72) ________ justalmost everything from needles to elephants. I ate in the hotel the first night, but usually I go (73) ________ and have dinner in a restaurant. I guessI've (74) ________ a lot of money, but it's a great place. I've (75) ________ lots of photos, and I'll show youwhen I get back home on the 15th. See you soon, TomD. WRITINGI. Complete the second sentence in such a way that it is almost the same as the sentence printed beforeit. 76. He doesn’t like coffee and neither do his friends. Neither he ……………………………………………………………………………….77. After the match Lucky was so tired that she couldn’t eat much. After the match Lucky was …………………………………………………………… 78. It was difficult to persuade Rick to buy the book. I had ………………………………………………………………………………………79. Hoa couldn’t go to school because it rained heavily. Heavy rain prevented …………………………………………………………………… 80. The police think the man holding the hostages is heavily armed. The man ………………………………………………………………………………….II. Use the suggested words and phrases to write a letter to your pen pal. Dear Maryam,81. I / have / great time / here / England. 82. I / be / here / three months / my university term / start / two months ago. 83. I / live / dormitory / some foreign students. 84. They / come / different parts / the world. 85. They / be / very friendly and helpful, / and / their English / much better / mine. 86. I / practice / speak / English / them / everyday. 87. Now / I / make / good progress. 88. My pronunciation / much better / and / I / understand / almost everything. 89. I / hope / my English / considerably / improve / the end / course. 90. Write / me / soon. Your truly,LanIII. Write a paragraph about 100 – 120 words with the following topic sentence. Vietnamese women should wear the ao dai at workANSWER KEY:A. PHONETICSI. Choose the word that has the underlined part pronounced differently from the others. 1. D 2. C 3. A 4. A 5. BII. Choose the word whose main stress is placed differently from the others. (6. C 7. D 8. C 9. D 10. CB. GRAMMAR AND VOCABULARY I. Choose the sentences or phrase (A, B, C or D) that best fits the blank space. 11. A 12. A13. D 14. D 15. B16. D 17. C 18. B 19. D 20. AII. Choose the words or phrases that are not correct in Standard English. 21. C 22. D 23. D 24. A 25. A26. B 27. B 28. C 29. B 30. BIII. Use the correct form of the word in brackets for each gap (10 points)One point for each correct answer31. competitive 32. satisfactory 33. unfortunately 34. specialize35. inconvenience 36. behavior 37. division 38. inspiration39. warmly 40. separatedIV. Match each sentence in column A with its suitable response in column B.41. c 42. d 43. b 44. a 45. j46. f 47. i 48. e 49. h 50. gC. READINGI. Read the passage and then decide whether the following statements are true or false. 51. F 52. F 53. F 54. T 55. TII. Read the passage below and choose the best answer for each blank 56. B 57. A 58. C 59. D 60. C61. A 62. B 63. C 64. A 65. BIII. Complete the passage with a suitable word in each gap 66. time 67. Tower 68. with 69. shopping 70. souvenirs 71. way 72. selling 73. out 74. spent 75. takenD. WRITING. Complete the second sentence in such a way that it is almost the same as the sentence printed beforeit. 76. Neither he nor his friends like coffee.77. After the match Lucky was too tired to eat much.78. I had / found difficulty in persuading Rick to buy the book. 79. Heavy rain prevented Hoa from going to school.80. he man holding the hostages is thought to be heavily armed.II. Use the suggested words and phrases to write a letter to your pen pal. Dear Maryam,81.I am having a great time here in England.82. I have been here for three months and my university term started two months ago.83. I live / I’m living in the dormitory with some foreign students.84. They come from different parts of the world.85. They are very friendly and helpful, and their English is much better than mine.86. I practice speaking English with them every day. 87. Now I am making / I have made good progress.88. My pronunciation is much better and I can understand almost everything89. I hope my English will considerably improve at the end of the course.90. Write to me soonYour truly,LanIII. Write a paragraph about 100 – 120 words with the following topic sentence. (10 points)* Form - correct form of a passage. * Task fulfillment: - complete the passage with all relevant information- well-organized.*Language: - accurate grammar- appropriate vocabularyTiết 3, 4I. Mục tiêu:- Giúp HS vận dụng kiến thức đã học để làm bài tập- sau bài học HS cần nhớ được các cấu trúc và từ vựng sau- to be accustomed to doing st= quen với- get on well with sb= có mối quan hệ tốt- effect on = có ảnh hưởng- blow off = dụng xuống- object to doing st= ph ản đ ối- have st done = nhờ ai làm gì- câu bị đông với những động từ chỉ nhận thức cảm giác: think , say, report II. Nội dung: - Yêu cầu Hs làm các dạng bài tập hsgPRACTICE TEST 2QuestionI:Choose the word that has the underlined parts pronounced differently from the others 1. A. artificial B. province C. special D. facial2. A. clear B. dear C. wear D. hear3. A. fan B. bad C. catch D. wash4. A. prefer B. better C. worker D. teacher5. A. buildings B. schools C. zoos D. marketsQuestion II. Choose the words that has a different stress pattern from the others :1. A. completely B. decided C. company D. develop2. A. average B. aquatic C. athletic D. accustomed3. A. schedule B. report C. promise D. orbit4. A. potential B. delicate C. apprentice D. astonished5. A. technique B. treatment C. guidance D. plasticQuestion III. Choose the word or phrase which best completes each sentence :1.The teacher gave back the papers which ______ marked A. was B. has been C. had been D. have been 2. Mrs Ramsay was accustomed ______ in this rickety house. A. by living B. to living C. with living D. lining 3. Neither Mary nor her two brothers _____ superstitious.A. is B. was C. are D. have4. If my candidate had won the election, I _____ happy now.A. am B. was C. would be D. can be5. I _____ very well with my father now, we never have any argumentsA. go on B. carry on C. get on D. put on 6. People have different ways of preparing _____ . A. their exams B. to exams C. for exams D. in exams7. Lack of sleep can have a noticeable _____ your performance at work . A. effect to B. effect in C. affect on D. effect on 8. I’ve got to see the dentist for a check - up tomorrow; I just hope I don’t need to _____ .A. have anything done B. be done something to C. let anything be done D. make something done9. He climbed up the tree _____ to pick the apples before the wind blew them off . A. so B. in order C. so that D. for 10. Next summer, we’re _____ a swimming pool built in our garden. A. making B. deciding C. letting D. havingQuestion IV. Each of the following sentence has one mistake. Identify and correct the mistakes:1.These televisions are very expensive for us to buy at this time, but perhaps we will return later.A B C D 2. Because they had spent too many time considering the new contract, the students lost the opportunity to A B C Dlease the apartment. 3. After she had bought for herself a new automobile, she sold her bicycle. A B C D 4. The food that Mary is cooking in the kitchen is smelling delicious. A B C D 5. Buying clothes are often a very time - consuming practice because those clothes that a person likes are A B C D rarely the ones that fit him or her .6. The next important question we have to decide is when do we have to submit the proposal.A B C D 7. John decided to buy a car in the morning , but in the afternoon he change the mind.A B C D 8. Many theories on conserving the purity of water have proposed, but not one has been as widely accepted A B C D as this one .9. Jack always arrives lately for his chemistry class even though he leaves his dormitory in plenty of time . A B C D 10. It has been a long time since we have talked to John, isn’t it ? A B C D Question V. Provide the correct form of the words in brackets :1. My tooth was really ______, so I went to see the dentist. (PAIN)2. She extremely ______ about the history of art . (KNOW)3. I’m afraid you aren’t suitably _____ for the job . (QUALIFICATION)4. Thousands of people are living in ______ after earthquake . (MISERABLE)5. She has an ______ command of the language. (IMPRESS)6. You can always rely on Barbara. She is very _____ . (DEPEND) 7. I watch the news everyday because it’s very _____ . (INFORM)8. A holiday in America can be _____ cheap. (surprise)9. I am thankful to my teacher who always gives me lots of _____ to better my knowledge. (COURAGE).10. Many chemicals have a _____ effect on the environment . (DISASTER)Question VI . Read the passage and choose the best option . You have probably never heard of Charles Burgess Fry but in the early years of this century, he hasthe most famous man in England. He became (1)__________while still at the university, mainly(2)________ of his sporting achievements. He as, at the same time, captain of the university football, cricketand athletics team and held the world record for the long jump. He was (3)________ a popular sportjournalist. He was so famous that letters addressed to “ Mr. Fry, Oxford” were delivered to him (4)________any difficulty. His college, although it has a quite different name, (5)________ known as “ Fry’s College”.Some people have criticized Fry’s sporting (6)________ . They point out that he lived at a time (7)________standards were quite low and (8)________ was much easier to do well in several sports. It is certainly truethat athletes at a time did not have the totally delicate approach of modern athletes. However, it is only fairto judge him (9)________ the standards of his (10)________ time. There is no doubt that he hadextraordinary skills and an ability to write about sport with style and intelligence.1. A. fame B. rich C. well-known D. common2. A. because B. that C. which D. thus3. A. so B. too C. also D. of4. A. with B. without C. no D. not5. A. be B. which C. what D. was6. A. achievements B. succeed C. famous D. expect7. A. then B. when C. which D. that8. A. him B. men C. they D. it9. A. at B. beneath C. out of D. to10. A. single B. owe C. own D. privateQuestion VII : Fill in the blank of the following passage with ONE suitable word :There is much more water than land (1)______ the surface of the earth. The sea and oceans(2)______ nearly four-fifths of the whole world, and only one-fifth of (3)______ land. If you traveled overthe earth (4)______ different directions, you would have to spend much more of your time (5)______ onwater than on roads or railways. We sometimes forget that (6)______ every mile of land there is four milesof water. There is much water on the surface of our earth that we (7)______ to use two words to describe. We usethe word seas to (8)______ those parts of water surface which (9)______ only a few hundreds of miles wide,the word oceans to describe the huge areas of water which are thousands of miles wide (10)______ verydeep.Question VIII : Read the following passage carefully and choose the best answer to each question :One of the most urgent environmental problems in the world today is the shortage of clean water.Having clean drinking water is basic human right. But acid rain, industrial pollution and garbage have mademany sources of water undrinkable. Lakes, reservoirs and even entire seas have become vast pools ofpoison. Lake Baikal in Russia is one of the largest lakes in the world. It contains a rich variety of animalsand plants, including 1,300 rare species that do not exist anywhere else in the world. But they are beingdestroyed by the massive volumes of industrial effluent which pour into the lake everyday. Even where lawexisted, the government did not have the power to enforce them. Most industries simply ignore theregulations. The Mediterranean Sea occupies 1% of the world’s water surface. But it is the dumping groundfor 50% of all marine pollution. Almost 16 countries regularly throw industrial wastes a few miles off shore .Water is free to everyone. A few years ago people thought that the supply of clean water in the worldwas limitless. Today, many water supplies have been ruined by pollution and sewage . Clean water is nowscarce, and we are at last beginning to respect this precious source. We should do something now. 1. According to the writer, one environmental problem in the world today is ________ . A. acid rain B. industrial pollution.C. safe water shortage. D. population explosion . 2. Many sources of water are not drinkable because of _______ . A. acid rain. B. industrial pollution.C. garbage D. all A, B, C, are correct 3. What is serious problem of Lake Baikal in Russia? A. It contains a rich variety of animals and plants.B. It is polluted by massive volumes of industrial wastes discharged into it .C. It has 1,300 rare species that do not exist anywhere else in the world .D. The government did not have the power to enforce laws and regulations.4. How many countries throw industrial waste into the Mediterranean Sea regularly? A. nearly 16 B. exactly 16. C. exactly 15 D. less than 15. 5. What is the message to reader? A. We should take action to protect our water resources. B. We should take all water resources into account.C. We should limit the use of water resources.D. We should encourage people to use safe water.Question IX: Complete the second sentence in such a way that it is almost the same as the first :1. They’ve been living here for six years now .-> They moved 2. You should take two tablets every four hours.-> Two tablets should 3. I’m really sorry I didn’t invite her to the party. -> I really wish 4. “Do you know where Tony is ? ”- I asked my brother.-> I asked my brother 5. “I’ll see you here tomorrow ”said Sue ‘And don’t be late’.-> Sue said she 6. People say that the bus driver was listening to his walkman at the time of the crash.-> The bus driver is said 7. They think the owner of the house is abroad.-> The owner 8. My flute is being repaired at the moment.-> I am 9.“ Why don’t you put your luggage under the seat” he asked.-> He suggested 10. He was annoyed because his secretary came late to work. -> He objected Question X. Use the suggested words and phrases to write complete sentences of a passage about the birth of a computer :1. Most people/ think/ computers/ very modern inventions,/ products / our new/ technological/ age. 2. But actually/ the idea/ computer/ be /work out/ over two centuries ago/ a man/ call/ CharlesBabbage. 3. Babbage/ bear/ 1791/ and grow/ be/ brilliant mathematician. 4. He/ draw up/ plans/ several calculating machines/ he / call “engines”. 5. But despite/ fact that/ he/ start/ build/ some/ these/ he never/ finish/ any of them. 6. Over the years/ people/ argue whether/ his machines/ ever work . 7. Recently, however,/ the Science Museum/ London/ finish/ build/ engine based/ one / Babbage’sdesigns. 8. It/ take/ six years/ complete/ and/ more/ four thousand parts/ specially/ make. 9. Whether/ it/ work/ not/, the machine/ be/ show/ special exhibition/ the Science Museum/ remind/people/ Babbage’s work./ Question XI : (10p) Write a paragraph of about 100 - 120 words about the following topic : “What should we do to save energy ? ”You may use the following suggested ideas : - get a plumber to check cracks in the pipes.- Take a shower instead of a bath .- Turn off the lights, the fans, air conditioner when no one is in the room .- Turn off the faucet after using .- Keep the fridge door closed or prepare food carefully before turning on the stove.- Travelling by bikes or public buses instead of using motorcycles The End ANSWER KEY:Question I : 1/ B 2./C 3/ D 4/ A 5/ DQuestion II 1/ C 2/ B 3/ A 4/ C 5/ A Question III 1/ C 2/ B 3/ A 4/ C 5/ C 6/ C 7/ D 8/ A 9/ B 10/ DQuestion IV 1. B  too.2. B  much3. B  herself4. D  smells5. B  is6. C  we7. D  his 8. C  no one9. B  late10. D  hasn’t it Question V) 1. painful 2. knowledgeable 3. qualified 4. misery 5. impressive[...]... both 8 A pass B lack C miss D lose 9 A stands B belongs C bases D lies 10 A grasping B catching C gaining D raising II.Fill in each gap with one suitable word An important development of English outside Great Britain occurred …(1)…the colonization of North American American English may be considered to …(2)…the English spoken in Canada, …(3)…the Canadian variety retains some features of British pronunciation,... determine – apart from context –…(8)…serious literary works … (9) …been written in Great Britain or the U.S./Canada or , for that matter, in Australia, New Zealand, …(10)… South Africa Your answers: 1 ………… 6 ………… 2 …………… 7 …………… 3…………… 8 …………… 4 …………… 9 …………… 5 …………… 10 …………… III Read the following passage and choose the correct answers: In the 195 0s The Beatles were probably the most famous pop group in... making 3 made 8 where 8 which 4 by 4 in 9 three-fourth 9 three-fourths 5 the expression 5 an expression 10 large 10 the largest Section IV: Reading I Choose the correct answer to complete the passage 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 B A D B D B C C D C III Fill in each gap with one suitable word 1 with 2 include 3 although 4 between 5 differences 6 written 7 time 8 whether 9 have 10.or III Read the following passage...6 dependable 7 informative 8 surprisingly 9 encouragement 10 disastrous Question VI : 1 C 2 A 3 C 4 B 5 D 6 A 7 B 8 D 9 A 10 C Question VII : 1 on 2 cover 3 its 4 in 5 moving 6 for 7 have 8 describe 9 is 10 and Question VIII :) 1/ C 2/ D 3/ B 4/ A 5/ A Question IX : They moved here 6 months ago 1 Two tablets should be taken... buses causes frustration and annoyance (FREQUENT) 9 A label on a package of food must not be………… (LEAD) 10.Some people believe that traveling by plane is……… safer (CONSIDER) than other form of travel III.There are 10 mistakes in the passage Find and correct them Hawaii was the last state join the United States It became the 50 th state in August 21st , 195 9 Hawaii is the southernmost state in the country... written themselves After that it became common for groups and singers to write their own songs The Beatles did not have a long career Their first hit record was in 196 3 and they split up in 197 0 They stopped doing live performances in 196 6 because it had become too dangerous for them - their fans were so excited that they surrounded them and tried to take their clothes as souvenir! However, today some... of the islands It is sometimes called the Big Island Mistake Correction Mistake Correction 1 1 6 6 2 2 7 7 3 3 8 8 4 4 9 9 5 5 10 10 Section IV: Reading I Choose the correct answer to complete the passage In the modern world, there is a wealth of leisure activities to choose from Entertainment industries …(1)… for your leisure time You can watch TV, listen to music, go to an art gallery or concert or,... LEXICO-GRAMMAR: I Choose the one word or phrase that best completes the sentence 1.D 2 C 3 D 4 C 5 C 6 D 7 C 8 B 9 B 10 B 11 B 12 D 13 C 14 B 15 D 16 B 17 C 18 D 19 B 20 B II Identify the underlined word or phrase that must be changed to make the sentence correct 10 x 0.1p = 1p 1-B 2-C 3-A 4-A 5-B 6-C 7-C 8-B 9- B 10-D III Give the correct form of the word in brackets to complete the following sentences 1 dependable... the best answer from A, B, C, D to complete each of the following sentences 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 C A D C A C D C B B IIFill in each gap in each sentences with the correct form of the word in capital letters 1 memorable 2 participants 3 advisory 4 differentiate 5 household 6 youngsters 7 ensure 8 infrequency 9 misleading 10 considerably III There are 10 mistakes in the passage Find and correct them... (her) luggage under the seat 9 He objected to his secretary(‘) coming late to work / to the fact that his secretary came late to work Question X : Most people think of computers as very modern inventions, products of our new technological age 10 But actually the idea for computer was worked out over two centuries ago by a man called Charles Babbage 11 Babbage was born in 1 791 and grew to be a brilliant . Tài liệu Bồi Dưỡng HSG tiếng Anh lớp 9 Tiết 1, 2I. Mục tiêu:- Giúp HS vận dụng kiến thức đã học để làm. 1 6 62 2 7 73 3 8 84 4 9 95 5 10 10Your answers:1. ………… 2. …………… 3…………… 4. ……………. 5. …………… 6. ………… 7. …………… 8. …………… 9. ……………. 10. …………… III. Read
- Xem thêm -

Xem thêm: tai lieu boi duong hsg tieng anh lop 9, tai lieu boi duong hsg tieng anh lop 9,