0

Bài tập trắc nghiệm Tiếng Anh lớp 11 cả năm cực hay (kèm đáp án)

98 7,312 47
  • Bài tập trắc nghiệm Tiếng Anh lớp 11 cả năm cực hay (kèm đáp án)

Tài liệu hạn chế xem trước, để xem đầy đủ mời bạn chọn Tải xuống

Tài liệu liên quan

Thông tin tài liệu

Ngày đăng: 20/02/2015, 22:07

BÀI TẬP TRẮC NGHIỆM TIẾNG ANH LỚP 11 CẢ NĂM (KÈM ĐÁP ÁN) TIẾNG ANH 11 ( CHUẨN ) - HỌC KỲ I A . PHONETICS UNIT 1 – 4 ( Vĩnh Long ) Choose the word which has the underlined part pronounced differently from the rest. 1. A. cheese B. children C. chemical D. teacher 2. A. game B. bridge C. against D. garage 3. A. iron B. celebrate C. parent D. restaurant 4. A. happy B. husband C. hobby D. honest 5. A. who B. where C. when D. why 6. A. home B. hold C. hour D. her 7. A. invited B. attended C. celebrated D. finished 8. A. arrives B. washes C. passes D. catches 9. A. floppy B. sneaky C. terrify D. friendly 10. A. excited B. kind C. nice D. quick 11. A. neighbors B. friends C. relatives D. photographs 12. A. name B. news C. drink D. nose 13. A. memorable B. pretty C. seven D. telephone 14. A. sneaky B. ready C. scream D. please 15. A. holiday B. vehicle C. helpfully D. rehearsal 16. A. war B. work C. world D. whom 17. A. winter B. answer C. award D. towards 18. A. children B. divorce C. married D. present 19. A. will B. milk C. tall D. talk 20. A. should B. would C. folk D. cool Choose the word which is stressed differently from the rest. 21. A. sneaky B. floppy C. icing D. embrace 22. A. loyalty B. constancy C. acquaintance D. confidence 23. A. gossip B. interest C. between D. friendship 24. A. unselfis B. sympathy C. quality D. principle 25. A. mutual B. advantage C. possible D. generous 26. A. helpful B. sincere C. pleasant D. earning 27. A. floppy B. idol C. cotton D. decide 28. A. extremely B. excited C. personal D. imagine 29. A. birthday B. reply C. schoolbag D. money 30. A. celebrate B. together C. family D. special 31. A. successful B. beautiful C. humorous D. difficult 32. A. couple B. wedding C. quiet D. receive 33. A. begin B. silver C. dinner D. people 34. A. activity B. memorable C. suspicious D. appreciate 35. A. forward B. feeling C. arrive D. birthday 36. A. candle B. flower C. present D. between 37. A. invite B. happen C. divide D. surprise 38. A. celebrate B. attitude C. refreshments D. restaurant 1 39. A. problem B. enough C. listen D. summer 40. A. example B. happiness C. advantage D. disaster KEYS 1. C 2. B 3. A 4. D 5. A 6. C 7. D 8. A 9. C 10. D 11. D 12. C 13. B 14. B 15. B 16. D 17. B 18. B 19. D 20. D 21. D 22. C 23. C 24. A 25. B 26. B 27. D 28. C 29. B 30. B 31. A 32. D 33. A 34. B 35. C 36. D 37. B 38. C 39. B 40. B UNIT 5 – 8 ( Lê Thanh Mừng ) 1. A. drive B. driving C. driver D. driven 2. A. traffic B drank C. tradition D. drastic 3. A. trouble B. drought C. trousers D. announce 4. A. twelve B. trench C. member D. result 5. A. troop B. took C. group D. two 6. A. went B. answer C. work D. weld 7. A. smoothly B. three C. enthusiasm D. think 8. A. two B. twenty C. twist D. twice 9. A. children B. kitchen C. teacher D. school 10. A. hitting B. honor C. heart D. horrible 11. A. job B. bomb C. back D. before 12. A. afraid B. frame C. flag D. flaid 13. A. indicator B. education C. curriculum D. ocean 14. A. general B. object C. danger D. guide 15. A. which B. whip C. who D. whether 16. A. exchange B. opinion C. develop D. spirit 17. A. agrarian B. longevity C. occasional D. preparation 18. A. repeat B. decrease C. method D. control 19. A. society B. participate C. activity D. competition 20. A. charity B. government C. marathon D. illiteracy 21. A. campaign B. effective C. announce D. annual 22. A. marathon B. survey C. expand D. stimulate 23. A.influence B. strategy C. formally D. performance 24. A. longevity B. society C. activity D. disappointed 25. A. among B. spirit C. final D. sponsor 26. A. maximum B. athletics C. animals D. general 27. A. competition B. difficulty C. representative D. entertainment 28. A. important B. championship C. organize D. finalist 29. A. minority B. eradicate C. traditional D. preparation 30. A. suggest B. report C. profit D. career KEYS 1D 2C 3A 4D 5B 6B 7A 8A 9D 10B 11B 12C 13D 14D 15C 16D 17D 18C 19D 20D 21D 22C 23D 24D 25A 26B 27B 28A 29D 30C B . VOCABULARY: She was in a very …………… situation. She felt so stupid and didn’t know what to say. 2 a. embarrassing b. embarrassed c. embarrass d. embarrassingly I don’t like that man. He has a ……… behavior. a. clever b. good c. interesting d. sneaky Teenagers nowadays often have their own ……… who they really love and imitate in different ways. a. idols d. situations c. songs d. movies Can you imagine how I felt? a. know b. picture c. guess d. paint There was a sneaky look on his face but I didn’t think about that. a. yellow b. unmanly c. slipery d. secretive Yes, my most embarrassing experience happened some months ………. a. ahead b. before c. ago d. past I am going home when I ……………. an accident. a. saw b. see c. was seeing d. seen 3. When I got to the airport, the plane ………… off. a. has taken b. took c. taking d. had taken 4. They still …………… any news when I spoke to them yesterday. a. don’t have b. didn’t have c. haven’t had d. hadn’t had 5. Who were you taking to on the phone as I ……… in? a. come b. am coming c. came d. was coming 6. When I arrived at the meeting the first speaker ……… speaking. a. just finishes b. had just finishedc. has just finished d. just finished 7. You looked very busy when I saw you yesterday moring. What …………….? a. were you doing b. were you do c. did you do d. do you do 8. He was watching TV when the phone ……………? a. rings b. rang c. ringing d. ring 9. When I was boy, I often went to school …………… foot. a. on b. at c. with d. of 10.He looked …………. me angrily when I interrupted him. a. on b. up c. for d. at 11.When I returned home after 20 years, everything ………. Completely. a. has changed b. had changed c. is changing d. was changing UNIT 1 – 4 ( Vĩnh Long ) 41. She found it difficult to get ______ with new friends. A. acquaint B. acquainted C. acquaintance D. acquaints 42. My friend often shows her ______ whenever I have troubles. A. sympathy B. sympathize C. sympathetic D. sympathetically 43. He does not know much about the project but he is very ______. A. enthusiastic B. enthusiast C. enthusiasm D. enthusiastically 44. Daisy is so ______. She only cares about herself, not about other people. A. helpful B. selfish D. loyal D. talkative 45. She is not determined and often changes her ideas. What a/an ______ girl she is! 3 A. uncertain B. mutual C. suspicious D. changeable 46. Although we are classmate, I do not have a ______ relationship with him. A. aimless B. unselfish C. special D. constant 47. John left a ______ impression on me. I will never forget him. A. loyal B. lasting C. capable D. constant 48. ______ is the quality of being faithful and loyal to a particular person or belief. A. Acquaintance B. Constancy C. Sympathy D. Sorrow 49. Two friends should be loyal ______ each other. A. on B. with C. over D. to 50. My close friend is often concerned ______ all problems that I mention. A. over B. with C. above D. into 51. Up to now they have not made a ______ whether they will go or not. A. decide B. decision D. decisive D. decidedly 52. She does not see her grandchildren very often so she makes ______ real fuss of them when she does. A. a B. an C. the D. Þ 53. I was extremely excited when I first enjoyed a football match in the stadium. A. too B. very C. so D. much 54. Something that is ______ makes you feel shy or ashamed. A. careful B. careless C. sneaky D. embarrassing 55. She stood in the mucky yard and hands plunged into the pockets of her ______ coat. A. floppy B. soft C. tough D. gentle 56. We had an interesting journey. Accommodation is free and all we had to pay ______ was meals. A. of B. for C. to D. back 57. She showed the picture ______ us and said “I spent my childhood in that house. It was my happiest days.” A. to B. at C. for D. on 58. We had never experienced this kind of holiday before and had no idea what to expect. A. happened B. spent C. known D. noticed 59. The boy glanced at me and turned away. A. looked carefully B. looked quickly C. looked attentively D. looked suspiciously 60. We really do not like his sneaky behavior, which has made us feel uncomfortable. A. wearing fashionable clothes B. doing things carefully C. acting in a secret or deceptive way D. doing things carelessly 61. Mary spent most her money ______ the help for the poor. A. on B. with C. in D. with 62. Although she studied English at University, she is working ______ an accountant now. A. for B. as C. at D. over 63. He has smoked for more than 20 years, and eventually he ______ from a lung cancer now. A. suffers B. takes C. participates D. enters 64. It is not easy to ______ our bad habits. A. suffer B. take care C. overcome D. spend 4 65. The governments of many countries are trying to prevent a nuclear ______ at any cost. A. disadvantage B. suffer C. war D. organization 66. It’s important for children to get a good ______. A. educate B. education C. educator D. educational 67. I think you should give it up. There is no ______ for it. A. help B. helpful C. helpless D. helpfully 68. She stays ______ home to take care ______ her sick mother. A. in / for B. from / at C. at / of D. for / with 69. More than 70 people were killed in the ______, caused when a dam burst. A. flood B. drought C. vacation D. war 70. Good friendship should be based on ______ understanding. A. mutual B. sympathy C. unselfish D. suspicious 71. On my birthday, before I blew ______ the candles, I had prayed for my future and my family. A. on B. out C. in D. at 72. ______ is all that most human beings are looking for. A. Happiness B. Happy C. Happily D. Unhappy 73. We always celebrate our wedding ______ with dinner in an expensive restaurant every year. A. party B. anniversary C. cake D. ring 74. The climax of the New Year ______ was a firework display. A. celebrate B. celebration C. celebrator D. celebratory 75. A / An ______ is a special enjoyable event that people organize because something pleasant has happened or because it is someone’s birthday or anniversary. A. chance B. celebration C. occasion D. gift 76. Could you keep ______ while I’m on the phone, please? Don’t make so much noise A. quiet B. enjoyable C. happy D. comfortable 77. The newlywed ______ spent their honeymoon in Hawaii. A. pair B. two C. double D. couple 78. Do you remember how we used to go to the cinema ______? A. each other B.one another C. others D. together 79. Because of the drought, many people starved to ______. A. die B. dead C. deadly D. death 80. I can’t stand people with no ______ of humor. A. ability B. sense C. spirit D. keenness KEYS 41. B 42. A 43. A 44. B 45. A 46. C 47. B 48. B 49. D 50. B 51. B 52. A 53. B 54. D 55. A 56. B 57. A 58. B 59. B 60. A 61. A 62. B 63. A 64. C 65. C 66. B 67. A 68. C 69. A 70. A 71. B 72. A 73. B 74. A 75. B 76. A 77. D 78. D 79. D 80. B UNIT 5 – 8 ( Lê Thanh Mừng ) 1. is the state of not knowing how to read or write. A. Literacy B. illiteracy C. campaign D. struggle 2. When someone a poem or other piece of writing, they say it aloud after they have learn it . 5 A. recites B. takes part in C. completes D. completes 3. We must start a for illiteracy eradication immediately A. contest B. company C. champion D. campaign 4. In Vietnam, Tet is the grandest and most important in the year A. occasion B. season C. tradition D. vision 5. During Tet holiday, homes are often with plants and flowers A. colored B. decorated C. hanged D. supplied 6. Carlos was the first prize in the essay competition. A. disappointed B. completed C. excited D. awarded 7. The number of injuries from automobile accidents every year. A. increases B. decrease C. control D. limit 8. is work that involves studying something and trying to discover facts about it. A. Resource B. Research C. Organization D. Figure 9. Time was up, and the judges the results. A. announced B. spoke C. declared D. delivered 10. Each nation has its own way of the New Year. A. eating B. celebrating C. preparing D. cooking 11. This price reduction is due to among suppliers. A. complete B. competition C. competitor D. compete 12. There are 54 minorities in Vietnam. A. national B. primary C. ethnic D. main 13. The company must reduce costs to compete A. effect B. affect C. effective D. effectively 14. He was considered “the Man of the Match” because he had three goals in that match. A. won B. succeeded C. picked D. scored 15. Education is the best for children’s future. A. preparation B. eradication C. promotion D. consideration 16. Children will work hard if the lesson are A. expressing B. inquiring C. disappointing D. interesting 17. The United Nations is a (n) organization. A. international B. internation C. national D nation 18. He his room with pictures of all his favorite sports figures. A. prepared B. received C. decorated D. colored 19. The FIFA Women’s World Cup 2007 was in China. A. contributed B. played C. held D. won 20. They were bitterly at the result of the game. A. disappoint B. disappointed C. disappointing D. disappointedly 21. A is a competition in which people try to win something. A. test B. examination C. contest D. survey 22. If you walk on the street before Tet, you will find great everywhere. A. excitement B. exciting C. excited D. excite 23. The of a football team usually wears a colored arm-band. A. captain B. forward C. goalkeeper D. defender 6 24. Before Tet, housewives are always busy cooking foods. A. tradition B. traditional C. traditionally D. nation 25. The group that gets the highest score will be the A. win B. winner C. winning D. won 26. people are those who earn their living on agriculture. A. traditional B. agrarian C. lunar D. special 27. Both children and adults take part in games and forms of entertainment. A. various B. vary C. variety D. variously 28. The fight illiteracy continued in the following summer. A. for B. against C. about D. with 29. Many students take part the campaign for illiteracy eradication. A. for B. in C. from D. on 30. John thanked me helping him with the homework. A. to B. for C. with D. of 31. John congratulated us passing our exams. A. on B. at C. from D. about 32. His parents prevented him staying up too late. A. of B. from C. with D. on 33. What do you often do the first day of the year ? A. at B. for C. in D. on 34. We insisted a refund of the full amount. A. at B. on C. in D. to 35. It is important most Vietnamese people to decorate their house on Tet A. to B. for C. with D. over 36. Street are decorated colored lights and red banners. A. with B. to C. for D of 37. In spring, all flowers are blossom colorfully. A. at B. about C. over D. in 38. When I was in class, I often sat Tommy and Mike. A. among B. between C. in D. within 39. Mr. and Mrs. Smith looked to meeting their children soon. A. for B. after C. forward D. at 40. How many are there in the competition. A. participates B. participants C. participations D. participative KEYS 1B 2A 3D 4A 5B 6D 7A 8B 9A 10B 11B 12C 13D 14D 15A 16D 17A 18C 19C 20B 21C 22A 23A 24B 25B 26B 27A 28B 29B 30B 31A 32B 33D 34B 35B 36A 37D 38B 39C 40B C . GRAMMAR UNIT 1 – 4 ( Vĩnh Long ) 81. They all denied ______ her. A. to see B. of seeing C. having ever seen D. ever having seen 82. Up to two thirds of 14 to 16 year olds admit ______ drink illegally. 7 A. to buying B. for buying C. having bought D. buying 83. In addition to ______, I do the washing up. A. I prepare dinner B. I am preparing dinner C. prepare dinner D. preparing dinner 84. Tom was accused ______ some top secret document. A. to steal B. of having stolen C. for stealing D. to have stolen 85. But after ______ it over, I decided to laugh at myself and just join anyway. A. having thought B. I have thought C. I have thought D. to have thought 86. Mary said “I regret ______ him earlier in my life.” A. to meet B. not having met C. to have met D. at meeting 87. He never admits ______ wrong. A. to being B. of being C. to be D. to have been 88. ______ from the horseback, he was taken to hospital and had an operation. A. When falling B. As he was fallen C. After having fallen D. To fall 89. She must ______ for me after realizing I’d gone missing. A. having looked B. to have look C. look D. have looked 90. We are talking ______ Canada for our vacation next month. A. about having gone B. going C. about going D. to go 91. The exam is coming so the teachers make their students ______ a lot. A. study B. to study C. studying D. studied 92. Her parents want her ______ a doctor. A. become B. to become C. becoming D. became 93. I consider it my affair ______ the newcomers in my class. A. to help B. help C. helped D. helping 94. These employees are made ______ overtime. A. to work B. work C. working D. worked 95. The teacher never lest us ______ out when ______. A. to go / explains B. go / explaining C. going / to explain D. gone / explained 96. Whenever I see an action film, I feel my heart ______ strongly. A. to thump B. thump C. thumping D. thumped 97. He was the first ______ the fire. A. discover B. to discover C. discovering D. discovered 98. He advised me ______ the facts before I made a decision ______ the job. A. considering / to accept B. consider / accepting C. consider / accept D. to consider / to accept 99. It is a nice surprise ______ you here. A. see B. to see C. seeing D. seen 100. It is impossible ______ such a difficult thing without any help. A. to do B. do C. doing D. done 101. She did not let Peter ______ into the room. She made him ______ outside. 8 A. to come / waiting B. coming / to wait C. came / waited D. come / wait 102. The applicant ______ that position. A. hoped appointed B. hoped for appointingC. hoped to apoint D. hoped t be appointed 103. Everyone likes ______ when they have got some success. A. to congratulate B. to be congratulating C. to be congratulateD. being congratulated 104. She expects ______ soon, but things seems ______ wrong. A. promoting / going B. promoted / go C. being promoted / to go D. to be promoted / to go 105. Professor Smith dislikes ______ when he is explaining the lecture. A. to interrupt B. being interrupted C. to be interrupting D. interrupted 106. The novelist often took the telephone off the hook and locken the front door because he does not want ______. A. to be disturbed B. disturbed C. being disturbed D. to be disturbing 107. The little boy hopes ______ to Disneylend Park on his birthday. A. to take B. to be taking C. to be taken D. taking 108. John suggested ______ to the new brach in Vietnam. A. being appointed B. to be appointed C. to appoint D. appointing 109. Women deserve ______ equally to men. A. paying B. to pay C. paid D. to be paid 110. I remember ______ my book on the table, but now it is nowhere ______. A. to put / to see B. to put / seen C. putting / seeing D. putting / to be seen 111. They are whispering to avoid ______ by their friends. A. being heard B. hearing C. to be heard D. being hearing 112. I remember ______ my mother said the carpets needed ______. A. to hear / to dry clean B. hearing / dry cleaning C. heard / dry cleaned D. hear / dry cleaning 113. Would you like ______ me some tea? A. make B. to make C. making D. make 114. When we ______ to see him last night he ______ to music. A. come / is listening B. had come / listened C. came / was listening D. were coming / had listened 115. He ______ for her for nearly one hour last night before she ______. A. was waiting / came B. had been waiting / came C. has waited / comes D. waited / will come 116. Right now, Jim ______ the newspaper and Kathy ______ dinner. Last night at this time, they ______ the same thing. A. is reading / is making / were doing B. reads / makes / had done C. has read / has made / are doing D. will read / will make / did 117. My father usually ______ beer after meals but now he ______ tea. 9 A. drank / was drinking B. drinks / is drinking C. has drunk / drinks D. drinks / drinks 118. Wars ______ the most terrible. At the moment, wars ______ in some places in the world. A. are / happened B. have been / have been happening C. ware / are happening D. are / are happening 119. Since his bicycle ______ stolen last week, he ______ to school by bus. A. has been / goes B. had been / was goingC. was / has gone D. was / went 120. When I ______ to the party, Sally and Doug ______, John ______ drinks. A. was coming / had danced / made B. had come / danced / made C. came / were dancing / was making D. have come / are dancing / is making 121. Nowadays we ______ how important television ______ for our knowledge about the world. A. know / is B. is knowing / has been C. knew / will be D. have known / was 122. When I ______ there, dinner ______, so I had a drink first. A. get / is prepared B. get / has been prepared C. got / had been prepared D. got / was being prepared 123. He was made ______ his case by a customs officer. A. open B. opening C. opened D. to open 124. After finishing high school, I chose ______ to university. A. not to go B. not go C. not going D. going 125. He attempted ______ through the window. A. to escape B. escape C. escaping D. escaped 126. It’s time we ______ this old car and bought a new one. A. will sell B. had sold C. have sold D. sold 127. He ______ the office when I arrived. A. was leaving B. has left C. should leave D. leaves 128. As he ______ dinner, I ______. A. had / had come B. had / come C. had / was coming D. was having / came 129. When I got to the hospital, she ______ in the waiting room. A. sat B. had sat C. was sitting D. has sitting 130. She’ll be a millionaire by the time she ______ forty. A. is B. was C. will be D. is going to be KEYS 81. C 82. A 83. D 84. B 85. A 86. B 87. A 88. C 89. D 90. B 91. A 92. B 93. A 94. A 95. B 96. C 97. B 98. D 99. B 100. A 101. D 102. D 103. D 104. D 105. B 106. A 107. C 108. A 109. D 110. D 111. A 112. B 113. B 114. C 115. B 116. A 117. B 118. D 119. C 120. C 121. A 122. D 123. A 124. A 125. A 126. D 127. A 128. D 129. C 130. A II . UNIT 5 – 8 ( Lê Thanh Mừng ) 1. I turned down the job, the attractive salary. A. because B. because of C. despite D. although 10 [...]... COMPLETI N ON 1 A 2 B 3 B 4 C 5 D 6 D 7 B 8 C 9 A 10 A 11 B 12 D 13 C 14 B 15 A 16 D 17 B 18 A 19 C 20 D 1 B 2 B 3 A 4 D 5 C 6 C 7 C 8 D 9 C 10 A 11 C 12 C 13 A 14 B 15 D 1.C 2.B 3.B 4.C 5.C 6.B 7.C 8.B 9.B 10.C 11. C 12.D 13.A 14.D 15.D 16.B 17.A 18.C 19.A 20.C 21.D 22C 23.B 24.C 25.C 26.C 27.B 28.C 29.B 30.C 1 B 2 D 3 A 4 A 5 D 6 C 7 A 8 C 9 A 10 A 11 A 12 A 13 B 14 D 15 C WRITING (UNIT 5- 8 - Phú Thịnh... marks A passed B having passed C to pass D on passing 21 “You should not drink too much beer.” He -me not to drink too much beer A promised B advised C asked D told 22 “ Please don’t smoke in my car” 11 He asked me - in his car A not to smoke B to not smoke C not smoking D not smoke 23 The thief admitted Mr Brown’s car A to steal B stealing C steal D stole 24 The boy - breaking the... to give him her phone number A said B tells C told D asks 50 He said that if his car was working, he me to the station A drives B drive C will drive D would drive KEYS 1C 2B 3C 4A 5D 6B 7C 8C 9A 10C 11B 12B 13D 14A 15A 16B 17C 18C 19B 20D 21B 22A 23B 24B 25A 26B 27B 28A 29A 30B 31C 32C 33A 34C 35A 36A 37A 38A 39D 40B 41A 42B 43B 44B 45B 46B 47C 48A 49C 50D D CULTURAL TIPS UNIT 1 – 4 ( Vĩnh Long )... warmer, so that it is no longer frozen? ………………………… A Cook it B Boil it C Fry it D Defrost it KEYS 131 D 132 A 133 C 134 A 135 C 136 B 137 B 138 D 139 D 140 C 141 C 142 B 143 A 144 D UNIT 5 – 8 ( Lê Thanh Mừng ) 1 Hung: “Thank you very much for a lovely party” Hoa: “ ……………” A You are welcome B Thanks C Cheers D Have a good day 2 Jane: “ How are you today, Thomas?” Thomas: “ ……………” A Thanks B No, thanks... just outside B It’s Jane C It’s Jane’s D No, It’s over there 10 John: “How often do you go to school?” Jane: “ ……………” A I don’t think so B I go there early C I go there by bus D Every day except Sunday 11 A: “ Where do you come from?” B: “ ………………” A I’m living in London B In London C Yes, I have just come here D I come from London 12 Jim: “Have you ever been abroad?” Tom: “…………… ” A Yes, I have B No,... -“ A Here you are B Thanks a lot C That’s very good D It doesn’t matter 30 “Let’s have a pizza” – “ “ A Not again B It doesn’t matter C Not at all D Not really KEYS 1A 2C 3D 4A 5B 6C 7B 8D 9C 10D 11D 12A 13B 14A 15B 16B 17A 18B 19C 20A 21A 22C 23C 24D 25B 26A 27C 28D 29D 30A E WRITING ( UNIT 1- 4 - Hoà Bình ) A SENTENCE TRANSFORMATION 16 1 We had our house decorated to celebrate our wedding anniversary... extreme honest man A His friend is an extremely honest man B It is extremely honest that his friend is a man 17 C It is of extreme honesty to a man like his friend D His friend is an extreme honesty man 11. I would rather you stopped talking about her A I would rather stop talking about her B I prefer you not to talk about her any more C I would rather you not talk about her D I want you to talk about... the information you gave me D about the information you give it to me 10 It is seven years since we _ A last talked to Daisy B have talked to Daisy C last talked Daisy D talked to last Daisy 11 The president congratulated the players _ A for winning the cup B because of winning the cup C on winning the cup D about their winning the cup 12 While I was working in the garden, ... time getting accustomed to the new environment and make friends with A B C D other classmates 9 I often listen music when I have free time A B C D 10 We spent a week to preparing for our concert A B C D 11 It’s impossible for me being there before 8p.m A B C D 12 She likes her job but does not like wear uniforms A B C D 13 While Tina looked for a flashlight, the lights came back on A B C D 14 When he... them to settle down B We are now building some shelters for them settling down C We are now built some shelters for them to settling down D When we are now building some shelters for them to settle down 11 We/ grateful/ you/ give us a donation A We would be very grateful if you could give us a donation B We are very grateful because you can give us a donation 22 C We will be very grateful so you could . BÀI TẬP TRẮC NGHIỆM TIẾNG ANH LỚP 11 CẢ NĂM (KÈM ĐÁP ÁN) TIẾNG ANH 11 ( CHUẨN ) - HỌC KỲ I A . PHONETICS UNIT 1 – 4 ( Vĩnh Long. 108. A 109. D 110 . D 111 . A 112 . B 113 . B 114 . C 115 . B 116 . A 117 . B 118 . D 119 . C 120. C 121. A 122. D 123. A 124. A 125. A 126. D 127. A 128. D 129. C 130. A II . UNIT 5 – 8 ( Lê Thanh Mừng ). paid D. to be paid 110 . I remember ______ my book on the table, but now it is nowhere ______. A. to put / to see B. to put / seen C. putting / seeing D. putting / to be seen 111 . They are whispering
- Xem thêm -

Xem thêm: Bài tập trắc nghiệm Tiếng Anh lớp 11 cả năm cực hay (kèm đáp án), Bài tập trắc nghiệm Tiếng Anh lớp 11 cả năm cực hay (kèm đáp án), Bài tập trắc nghiệm Tiếng Anh lớp 11 cả năm cực hay (kèm đáp án)

Từ khóa liên quan