0

Tổng hợp các đề thi chọn học sinh giỏi môn tiếng anh lớp 8 tham khảo hay

23 5,678 14

Đang tải.... (xem toàn văn)

Tài liệu hạn chế xem trước, để xem đầy đủ mời bạn chọn Tải xuống

Tài liệu liên quan

Thông tin tài liệu

Ngày đăng: 07/05/2014, 14:21

Phòng GD_ĐT Bù Gia Mập ĐỀ THI CHỌN HỌC SINH GIỎI LỚP 8 Trường THCS Bù Nho Môn : Tiếng Anh Họ và tên :…………………………………… Thời gian : 90 phút Lớp :………………………………………………. Năm học : 2010-1011 Điểm Lời phê GT1 GT2 GK I.Chọn đáp án đúng để hoàn thành các câu sau.(20 điểm ). 1. Alice . . . . . . be a supporter than a player. a. likes b. prefer c. would rather d. had better 2. Lan is . . . . . . beautiful . . . . . . . . clever. a. so/that b. too/to c. enough/to d. not only/but also 3. You . . . . . . .not read those magazines. a. likes b. prefer c. would rather d. had better 4. This is . . . . . . . beautiful garden in the city. a. the goodest b. more c. the most d. most 5. English and French . . . . . . in many countries all over the world. a. speak b. spoken c. is spoken d. are spoken 6. They visit a lot of monuments . . . . . . the one-pillar pagoda. a. beside b. besides c. between d. among 7. Butter is made . . . milk, this knife is made . . . steel. They are made . . . Vietnam. a. from/of/in b. of/in/from c. in/from/of d.of/from/in 8. Mr Green took his children to the national theatre . . . . . . . . . a play. a. to b. for c. in d. with 9. He wants to . . . . . an eye examination. a. to have b. has c. having d. have 10. He needs . . . . . . . a rest. a. to have b. has c. having d. have 11. I………………… going to the fair to going to the aquarium. a. prefer b. enjoy c. like d. hate 12. Would you mind……………… this essay for me? a. type b. will type c. typing d. to type. 13. The teacher has us write our lesson ……………….ink. a. by b. with c. on d. in 14. Noone can make me…………………my plan. a. change b. to change c. changing d. changed. 15. Inspite of his heat, he refused………… off his coat. a. take b. have take c. to take d. took. 16. That desk…………… several times this year. a. is repaired b. repaired c. has repaired d. has been repaired. 17. Jane prefers……………… a. to sing than to dance. b. singing than dancing c. singing to dancing. d. to sing to dancing. 18. His parents want him………………English. a. try his best to learn b. trying his best to learn. c. to try his best to learn d. to trying his best learning. 1 19. You should……………….quickly if you want to catch the train. a. run b, to run c. running d. ran 20. This is the first time I……………to play badminton a. am trying b. try c. to try d. have tried. II. Chọn từ có phần gạch chân mà có cách phát âm khác với các từ còn lại(10 điểm). 21. a. concern b. customer c. contact d. convenient 22. a hour b.house c. heart d. how 23. a.match b.small c. bank d. hat 24. a. proud b. hour c. your d. sound 25. a. sight b. lion c. child d. children 26. a. years b. hands c.shops d. signs 27. a. manure b. measure c. pasture d. adventure 28. a. childrenb. chance c. change d.mechanic 29. a. takes b. inches c. oranges d. houses 30. a. played b. performed c. showed d. acted III/ Chọn từ có trọng âm khác với các từ còn lại(10 điểm ) 31.a. humid b. airmail c. discuss d. pancake 32.a. notice b. surface c. contact d. effect 33. a. encourage b. volunteer c. assistant d. resources 34. a. environment b. excellent c. interesting d. character 35. a. popular b. business c. America ` d. personal 36. a. foolish b. remember c. greedy d. daughter 37. a. machine b. mobile c. movie d. theater 38. a. delivery b. emigrate c. introduce d. customer 39. a. directory b. telephone c. invention d. experiment 40. a. furniture b. university c. patient d. hospital IV. Điền các giới từ phù hợp vào cá câu sau(10 điểm) 41. Jack is . . . . . . . . . the pupils and teacher is . . . . . . . . the middle of the class. 42. Daisy is one. . . . . . . . . . her two classmates. 43. The Saigon market is . . . . . . . . . . . . the centre of the city. 44. Alice’s school has just set . . . . . . . . . . a workshop. 45. Tom is not enough to work . . . . . . . . . machines. 46. They are telling their father . . . . . . . . . . . . new workshop. 47. They said upper boys would make furniture . . . . . . . . . . . the canteen. 48. Who does she live…… ? 49. My elder sister has just got married…………………………… a billionair. 50. Mary was not aquainted………………………………. the weather in Viet Nam. V. Cho hình thức đúng của các từ trong ngoặc (10 điểm). 51. If I had a . . . . . . . . . . . . . . I would retire at 40. (choose) 52. How . . . . . . . . . . . . . . the street is ! (danger) 53. The Sword Lake is one of . . . . . . . . . . . . . . . . places in Hanoi. (history) 54. He devoted all his . . . . . . . . . . . . . . . to writing. (live) 55. He often writes stories. He is a . . . . . . . . . . . . . (write) 56. These flowers look . . . . . . . . . . . . . (nature) 57. Please tell me about your birthday . . . . . . . . . . . . . . . . . . (celebrate) 58. Rubber is elastic so we can . . . . . . . . . . . . . . . this string. (long) 59. Bell experimented with way of transmiting……………….over a long distance.(speak) 2 60.They made an…………………………………… to go camping on the weekend.( arrange) VI. Cho hình thức đúng của các động từ(10 điểm) 61. What about…………………………………………the garbage in the school yard?( collect) 62. Coffee . . . . . . . . . . . . . . from Brazil. (import) 63. My friend was . . . . . . . . . . . . . when I came. (phone) 64. She’d rather . . . . . . . . . . . . . bananas than apples. (eat) 65. Why don’t we……………………………off the lighting fixtures?(turn) 66. Mr Green wanted his son . . . . . . . . . . . . . .an engineer. (become) 67. She had her daughter . . . . . . . . . . . . . the football match on TV. (watch) 68. My father often likes………………………………………with Mr John. (play) 69. His younger brother prefers……………………………to…………………………………(study/ learn). 70. Nam wasn’t able to swim and his sister…………………………either.(be). VII. Viết lại các câu sau với nghóa không đổi(10 điểm) 71. He can get hay for cattle. He keeps grass. (Use by + present participle) - 72. When has he bought this book ? (Change into passive voice) - 73. He didn’t have much money. He couldn’t live on it.(Use enough+….) - 74. On this weekend, there will be a music show in the Bu Nho comercial Center. We like to see it. (Use going to +…) - ……………………………………………………………………………… ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………. 75. The glass of water was too hot. I can not drink it.( Use enough+….) -……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………… 76. How many students does your school have?(there be) -…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………… 77. What is your weight?( How) -…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………… 78.What the beautiful girl! ( How ) -……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………. 79. How much are these books and pens ? >50.000 d(What/ or How) -…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………… 80. She is not only clever but also careful.( both….and) -…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………… VIII/ Chọn từ hoặc cụm từ chưa chính xác trong các câu sau(5 điểm ). 81. He is enough strong to carry the heavy luggage. A B C D 82. I’d like buying a new dictionary but I don’t have enough money. A B C D 83. I recently visited the school where I used to studying five years ago. A B C D 84. These children is going to study in Australia next month. A B C D 85. I finished to do my homework quickly last night. A B C D IX. Điền từ thích hợp vào chổ trống để hoàn thành đoạn văn( 10 điểm ) My name is Linda Black. I am 48 years(86)………………… and this is my plan when I retied. Well, when I retie, I am going to(87)………………………… Vietnamese. I can already speak Frech, Italian, and German and I 3 want to learn other(88)…………………………………. I am also going to learn to drive. I never had time to learn(89) ……………………… when I was younger. Then I am going to buy a tent and travel all(90)…………… the world. I am not going to wear boring clothes. I am tired(91) blouses and skirts. I am going to(92) ……………………… jeans and colouful T- shirts all the time. And when I am going to come(93)…………………… from my travels, I am going to(94)………………… some postcards of Ha Noi and become a TV star then tell everyone about the places I (95)…………………. and the people I met. • Key anwers: 86………………………….87………………………….88…………………………………89…………………………90……………………………… 91…………………………92………………………… 93…………………………………94…………………………95……………………………. X. Đọc đoạn văn rồi trả lời câu hỏi( 5 điểm) Sports and games When we practise sports, we develop the parts of our body. Only by sports can make our bone strong, our muscles big and our mind quick and active. Very often, we see weak people, it is because they never practise any sports. Sports are as necessary to us as our lessons and tasks are. If we only studied and never played any games, we should become very dull. Nowadays, there are many kinds of games such as: football, basketball, volleyball, tennis, table tennis…. for you to play and improve your health. Therefore, playing sports is very good for every one. Questions: 96. What can make our bones strong, our muscles big and our mind quick and active? - 97. What should we be like if we only studied and never played any games ? - …………………………. 98. Is practising sports useful for your health? …………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………… …………………………………………………………………………………………………………………………………… 99. How often do you play sports? …………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………… ……………………………………………………………………………………………………………………………………… 100. Write out some sports that you often play. …………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………… ……………………………………………………………………………………………………………………………………… PHỊNG GD-ĐT NGhÜa ®µn KỲ THI kiĨm ®Þnh häc sinh mòi nhän NĂM HỌC 2010-2011 MƠN THI: TIẾNG ANH 8 Thời gian làm bài: 120 phút (Khơng kể thời gian giao đề) SECTION A: PHONETICS & SPEAKING I. Choose the word whose underlined part is pronounced differently from that of the other three. 1. A. age B. garbage C. heritage D. language 2. A. seat B. great C. jeans D. mean 3. A. invited B. cooked C. laughed D. developed 4 4. A. television B. physics C. pleasure D. expensive 5. A. though B. clothing C. bath D. those 1. 2. 3. 4. 5. II. Identify the word whose main stress is different from that of the other three. 6. A. nation B. comfort C. apply D. moment 7. A. attraction B. afternoon C. pyramid D. century 8. A. machine B. forecast C. program D. jungle 9. A. collect B. packet C. borrow D. country 10. A.character B. popular C. wonderful D. computer 6. 7. 8. 9. 10. III. Rearrange the following sentences to make a logical dialogue between two people. Number the sentences in order. A. Yes. That’s a good idea. I will make some sandwiches. B. OK. And I will bring some lemonade. C. I won’t buy any cheese then. I will bring some fruit instead. D. Well, I think I will take mine. It is still cold in the mornings . E. I think it will be sunny tomorrow so I’ll probably wear my shorts. I won’t take a pullover. F. Shall we go for a picnic tomorrow? G. Shall I buy some cheese? H. Shall I invite David and Helen? I. That’s a good idea. It will be nice if they come. J. I don’t really like cheese. 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. SECTION B: VOCABULARY - GRAMMAR I. Choose the best answer from A, B, C or D to complete each of the following sentences. 1. The man told me ………………to go to the post office. A. what will B. how can I C. how D. how I can 2. Remote controls are used to ………………… with TV. A. connect B. relate C. interact D. show 3. She looks …………………… today. 4. He hates to do something by others. A. being to ask B. asking C. being asked. D. to ask. 5. I’ve to Paris. I went there in March. A. gone B. been C. just D. yet 6. Who is your best friend? – The girl……………………on the stage. A. sings B. to sing C. singing D. will sing 7. - “Would you mind ……………………… next to you ?” Not at all. A. if I sit B. to sit C. sitting D. if I sat 8. What are you going to do? - I don’t know. I haven’t made my mind yet. A. on B. at C. in D. up 9. Hurry up,…………………you will be too late for school. A. nervous and anxiously C. nervous and anxious B. being nervous and anxious D. nervously and anxiously 5 A. if B. but C. or D. and 10. Deaf-mutes can speak hear. A. both and B. neither nor C. not only but also D. either or 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. II. Supply the correct word form to complete the following sentences. 1. Graham Bell was a famous ………… INVENT 1 2. Playing soccer is one of my favorite………… ACT 2 3. Environmental ………is everybody’s responsibility. PROTECT 3 4. We can see many ………………on TV everyday. ADVERTISE 4 5. Thanhs anyway, but it was ……… news. VALUE 5 III. There are ten mistakes in this paragraph. Find them out and correct them. In 1783, two French brothers build the first balloon to take people into the air. One hundred and twenty years lately, in 1903, the Wright brothers built the first plane with an engine and flied in it . This was in the United States. Then, in 1918, the US Post Office begun the first airmail service. Aeroplanes changed a lot in the next thirty year. Then, in 1950s, aeroplanes became many faster because they had jet engines. In 1976, Concorde was building in the UK and France. It is the faster passenger plane in the world and it can flying at 2500 kilometers an hour, so the journey in London to New York is only four hours. Today millions of people travel on aeroplane, and it is difficult to think of a world without them. 0. build  built Mistakes Corrections Mistakes Corrections 1 6 2 7 3 8 4 9 5 10 SECTION C: READING I. Fill each blank in the following passage with one suitable word. Health is something we tend to ignore when we have it. When our body is rather well, we're hardly ever (1) of it. But illness can come, even (2) we are young. In fact, childhood has been a very vulnerable time. Many (3) attacked children in particular and people knew very little about how to prevent such illness or how to (4) them once they struck. The result was that many children died. About century ago, however, scientists found out about germs, and then everything (5) The cause of many diseases (6) known, and cures were developed. As this medical knowledge spread the world became (7) safer for children. The result is that whereas a hundred years ago the average man lived for 35 years. Nowadays, in many places of the world, people can expect to (8) for years. And what do we except by the years 2010? Undoubtedly, (9) science will continue to advance. Some people will be able to (10) medical problems that are unavoidable today. Your answers 1………………. 3…………… 5………………. 7…………… 9…………… 2………………. 4…………… 6………………. 8…………… 10………… II. Read the passage and answer the questions by choosing the best answer: 6 As a result of years of research, we know that too much animal fat is bad for our health. For example, Americans eat a lot of meat and only a small amount of grains, fruit and vegetables. Because of their diet, they have high rate of cancer and heart disease. In Japan, in contrast, people eat large amount of grains and very little meat. The Japanese also have very low rates of cancer and heart disease. In fact, the Japanese live longer than anyone else in the world. Unfortunately, when Japanese people move to the United States, the rates of heart disease and cancer increase as their diet changes. Moreover, as hamburgers, ice cream, and other high fat foods become popular in Japan, the rates of heart disease and cancer are increasing there as well. People are also eating more meat and diary products in other countries such as Cuba, Mauritius and Hungary. Not surprisingly, the disease rates in these countries are increasing along with the change in diet. Consequently, doctors everywhere advise people to eat more grains and vegetables and to eat less meat and fewer diary products. 1. What is the main idea of this passage? A. Children eat the same way their parents eat. B. Doctors advise people to eat more grains, fruits and vegetables. C. Eating meat causes heart disease and cancer. D. The kind of diet we have can cause or prevent diseases 2. Why do Japanese have low rates of cancer and heart disease? A. Because their diet changes. B. Because they do eat animal fat. C. Because they eat a lot grains and very little meat. D. Because they live longer than anyone else in the world. 3. " … the Japanese live longer than anyone else…" What does anyone else mean? A. all other people B. most other people C. nobody D. some other people 4.". the rates of heart and disease and cancer are increasing there as well. "Where does there refer to? A. In the United States. B. In Cuba. C. In Japan. D. In Cuba Mauritius, and Hungary Your answers: 1……………… 2…………… 3………………… 4……… 7 SECTION D: WRITING I. Finish the second sentence in such a way that it means exactly the same as the first one. 1. People use milk to make cheese and butter. Milk…………………………………………………………… 2. Ba said : “ Will you visit me tomorrow, Lan ?”. Ba asked …………………………………………………………….………… 3. Playing sports in the summer is very wonderful. It ……………………………………………………………………… 4. My grand father often went fishing when he was young . My grand father used …………………………………………………………… 5. I didn’t arrive in time to see the opening of the match . I wasn’t …………………………………………………………………………. 6. Nobody has ever rented this expensive hotel for a long time. This expensive………………………………………………………………… 7. The last time she went out with him was two years ago. She hasn't 8. I haven’t eaten this kind of food before. This is the first time………………………………………… II. Write a composition on the following topic: (about 150-180 words)   !!!!! ……………………………………………………………………………………………………………… ……………………………………………………………………………………………………………… ……………………………………………………………………………………………………………… …………………………………………………………………… ……………………………………………………………………………………………………………… ………………………………………………………………………………………… ……………………………………………………………………………………………………………… ……………………………………………………………………………………………………………… ……………………………………………………………………………………………………………… …………………………………………………………………… ……………………………………………………………………………………………………………… ……………………………………………………………………………………………………………… ……………………………………………………………………………………………………………… …………………………………………………………………… ……………………………………………………………………………………………………………… ……………………………………………………………………………………………………………… ……………………………………………………………………………… ĐÁP ÁN VÀ HƯỚNG DẪN CHÂ M NĂM HỌC 2010- 2011 SECTION A: PHONETICS & SPEAKING I. Choose the word whose underlined part is pronounced differently from that of the other three. (1 x 5 = 5 marks) 1. A 2. B 3. A 4. D 5. C II. Identify the word whose main stress is different from that of the other three. (1 x 5 = 5) 6. C 7. A 8. A 9. A 10. D III. Rearrange the following sentences to make a logical dialogue between two people. Number the sentences in order. (1 x 10 = 10) 1. C 2. H 3. B 4. G 5. D 6. F 7. E 8. J 9. A 10. I SECTION B: VOCABULARY - GRAMMAR I. Choose the best answer from A, B, C or D to complete the following sentences. (1 x 10 = 10) 1. C 2. C 3. C 4. C 5. B 6. C 7. D 8. D 9. C 10. B II. Supply the correct word form to complete the following sentences.(1 x 5 = 5) 1. inventor 2. activities 3 protection 4. advertisements 5. unvaluable III. There are ten mistakes in this paragraph. Find them out and correct them.(1 x 10 = 10) 1.lately - later 2. flied - flew 3. begun - began 4. year - years 5. many - much 6. building - built 7. faster - fastest 8. flying - fly 9. in - from 10. on - by SECTION C: READING I. Fill each blank in the following passage with one suitable word.(1 x 10 = 10) 1. aware 3. diseases 5. " 7. much 9. medical 2. when 4. cure 6. was 8. live 10. solve II. Read the following passage and choose the best answer from A, B, C or D. (4 x 1 =4) 1. B 2. C 3. A 4. C SECTION D: WRITING I. Finish the second sentence in such a way………… (1 x 8 = 8) 1. Milk is used to make cheese and butter. 2. Ba asked Lan if she would visit him the following day. 3. It is very wonderful to play sports in the summer. 4. My grandfather used to go fishing when he was young. 5. I wasn’t early enough to see the opening of the match. 6. This expensive hotel hasn’t been rented for a long time. 7. She hasn’t gone out with him for two years. 8. This is the first time I have ever eaten this kind of food before II. Write a composition on the following topic… (13 marks) - Layout : - Grammar, structure and vocabulary: - Content: . Total marks: 80: 4 = 20 marks PHÒNG GIÁO DỤC VÀ ĐÀO TẠO HƯƠNG TRÀ ĐỀ CHÍNH THỨC KÌ THI CHỌN HỌC SINH GIỎI THỊ XÃ NĂM HỌC 2011-2012. MÔN: TIẾNG ANH 8. #$$%&'()*$%'+,+&'%& ––––––––––––––––– Điểm Người chấm 1 Người chấm 2 Mã phách /0123$$45(678/$./$0%''907 :;$4<=9%8>? A. Vocabulary I. Circle the best answer A, B, C, or D 1. To jog means to A. work hard B. run fast C. run slowly D. work carefully 2. To quit means to A. give up B. start C. begin D. sleep 3. To reduce means to A. increase B decrease C. destroy D. rise 4. To assist means to A. hire B. like C. hate D. help 5. I am looking forward to……………you some day . A. seeing B. saw C. see D. sees 6. The opposite of failure is A. success B. difficulty C. pride D. harm 7. The opposite of enemy is A. army B. friend C. dog D. cat 8. The opposite of agree is A. fly B. dream C. refuse D. grow 9. What is she doing? A. Nothing B. Doing C. Feeding D. Sweeping 10. Ba is sociable but his brother is quite ………… A. outgoing B. shy C. generous D. kind II. Complete the following sentences with the correct form of words with the capital words at the beginning at sentences. 11. All ……………between Paris and Hanoi have been cancelled due to fog FLY → ………………………. 12. There is plenty of………………for young people in this city. ENTERTAIN → ………………………. 13. It’s ………………… to complain; you won’t get your money back. USE → ………………………… 14. During his……………… the family used to live in the country side. CHILD → …………………. 15. He is such (a/an )……………….person that no one likes him. HELP → ………………………… B. Grammar and Structure I. Choose the best answer to fill in the blank 16. My friend the answer to the question now. A. is known B. know C. is knowing D. knows 17. I think I’ll buy this pair of shoes. They me really well. A. fit B. are fitting C. have fit D. are fitted 18. I’ll tell my uncle all the news when I him. A. will see B. am going to see C. see D. shall see 19. I’ve got my key. I found it when I for something else. A. looked B. have looked C. looking D. was looking 20. “All these photographs with a very cheap camera,” he said. A. have taken B. take C. were taken D. were taking 21. I wondered the tickets were on sale yet. A. what B. whether C. when D. where 22. Dinner will be ready soon. Can you please the table? A. lay B. put C. make D. take [...]... 100-120 words with the title My holidays Phòng GD&ĐT NAM TRC Đáp án chấm thi chọn học sinh giỏi huyện lớp 8 năm học 20 08- 2009 Môn thi: Tiếng anh Thời gian: 90 phút (Không kể thời gian giao đề) Tổng điểm: 20 ( cụ thể nh sau) Câu I : 4,5 điểm ( Mỗi câu đúng 0,3 đ ) 1 too 6 if I had 11 largest 2 since 7 so as 12 traditional 3 telephone 8 will be 13 was 4 to eating 9 will be carried out 14 sounds 5 was crossing... product 3 No, they arent 4 Post- consumer means the paper that you and I return to recycling centers Phòng giáo dục&đào tạo Nam trC 5.D 10.D Kỳ thi chọn học sinh giỏi huyện lớp 8 năm học 2011-2012 Môn thi: Tiếng anh Thời gian: 90 phút (Không kể thời gian giao đề) I Select A, B, C or D only to indicate the word whose bold and underlined part is pronounced differently from the rest 1 A looked B watched... not want to leave 81 Watching television is considered the most popular kind of entertainment nowadays 82 After many experiments, finally the first successful flight was made by the Wright brothers 83 My grandfather used to tell us stories until we fell asleep 84 I used to collect shells when I was a kid 85 My uncle moved to Ho Chi Minh City in 1 987 and he has lived there since then II 86 Tom is a hard... his customer to bring it back if it didnt fit well 96 We havent seen him since 1 988 97 It took Peter 3 hours to repair his computer 98 Unless you finish your homework, you will not be accepted 99 I warned the boys not to swim out too far 100 Because of the terrible traffic, they arrived late Đề kiểm định chất lợng học sinh giỏi Choose the underlined part that pronounced differently from the others 1)... brothers 83 My grandfather / used / tell / stories / until / we / fall / asleep 84 I / used / collect / shells / when / be / kid 85 My uncle / move / Ho Chi Minh City/ 1 987 / and / live / there / then II Rewrite the following sentences so that it has a similar meaning to the first 86 Tom works hard as a student Tom 87 It is good exercise... c cut down 8 d copies 4 d by 9 b Replaced 5 a up 10 serious Câu VII : 2,0 điểm : Giám khảo căn cứ vào bài viết về kỳ nghỉ của học sinh để chấm, bài viết sử dụng thì quá khứ là cơ bản - Hết âu I: 0,5 điểm, Mỗi câu đúng đạt 0,1 đ 1 2 3 4 5 D B A A C Câu II: 1 điểm, Mỗi câu đúng đạt 0,1 đ 6 7 8 9 10 D A A A D Câu III: 1 điểm, Mỗi câu đúng đạt 0,1 đ 16 17 At from 21 22 As at 11 C 12 C 18 At/ on 23... too expensive for me to buy 78 He is tall enough to touch the light 79 The weather is so good that they are going for a picnic 80 He had his car repaired yesterday Câu X: 1 điểm, Mỗi câu đúng đạt 0,1 đ 81 Last year I spent a week in My Son and I didnt want to leave 82 He is said to be the most intelligent student in the class 83 It is interesting to have a vacation abroad 84 The waste paper will be recycled... is interesting to have a vacation abroad 84 The waste paper will be recycled in the local factory 85 Hoa burnt her hand when she was cooking dinner 86 Would you mind if I turned on the television? 87 Old car tires are recycled to make shoes and sandals nowadays 88 I am looking forward to seeing you soon 89 My daughter dislikes traveling by coach, so we will go by plane 90 We havent seen her since we... display 58 gather 59 ring 60 custom 61 midnight 62 bring 63 gifts 64 symbolize 65 particularly II 66 A 67 A 68. B 69 D 70.A 71 C 72 A 73 D 74 B 75.C E Writing I 76 Early this morning the children decided to go for a run 77 Life in the country is definitely changing for the better 78 The date of the meeting will have to be changed tomorrow 79 Tom was having a shower when the telephone rang 80 Last year,... (45 do) by 20 000 people who regularly edit the pages The amazing thing is that the information is completely free 41.4243 4445 C Speaking I Matching the question in column A with the suitable answer in column B A B 46 What do you think this machine is for? A Yes, sir 47 Would you mind if I opened the door? B Tall, thin, short curly hair 48 Would you like to go through the departure C I have no idea lounge? . . . . . . . the one-pillar pagoda. a. beside b. besides c. between d. among 7. Butter is made . . . milk, this knife is made . . . steel. They are made . . . Vietnam. a. from/of/in b. of/in/from. do you think this machine is for? 47. Would you mind if I opened the door? 48. Would you like to go through the departure lounge? A. Yes, sir B. Tall, thin, short curly hair C. I have no idea. D trỰC Kú thi chän häc sinh giái huyÖn líp 8 n¨m häc 2011-2012 M«n thi: TiÕng anh Thêi gian: 90 phót (Kh«ng kÓ thêi gian giao ®Ò) I. Select A, B, C or D only to indicate the word whose bold and underlined
- Xem thêm -

Xem thêm: Tổng hợp các đề thi chọn học sinh giỏi môn tiếng anh lớp 8 tham khảo hay, Tổng hợp các đề thi chọn học sinh giỏi môn tiếng anh lớp 8 tham khảo hay, , I. Fill each blank in the following passage with one suitable word.

Từ khóa liên quan