0

Giáo án bồi dưỡng học sinh giỏi Tiếng Anh 9

95 1,702 5

Đang tải.... (xem toàn văn)

Tài liệu hạn chế xem trước, để xem đầy đủ mời bạn chọn Tải xuống

Tài liệu liên quan

Thông tin tài liệu

Ngày đăng: 27/12/2014, 22:03

A. PRONUNCIATION AND STRESSI. Which word is stressed differently from the others? (5ms)1.A. depositB. festivalC. instituteD. resident 2.A. activityB. electricityC. simplicityD. pollution3.A. achievementB. experimentC. explanationD. discovery4.A. surprising B. astonishing C. amazingD. interesting5.A. interviewB. industryC. essentialD. difficultII. Which underlined part is pronounced differently? (5ms)6.A. dropB. jokeC. top D. confidence7. A. groundB. foundC. though D. sound8. A. normalB. orderC. oven D. origin9.A. honesty B. hair C. honor D. hour10. A. sugarB. steamC. press D. wasteB. GRAMMAR AND STRUCTUREI) Choose and circle the word (A, B, C or D) that best completes each sentence (30ms)1 Vietnam’s population …………. 80 million in 2004 . A. reduced B. increased C. reached D. rose2 The air………….. the earth is becoming thinner. A.surrounding B. rounding C. involving D. floating3 ………... energy is the enrgy that we get from the sun A.wind B. tidal C. hydro D. solar4 The sun is many times ………… the earth. A. bigger than B.bigger C. as big D. big as5 Mercury is the smallest among the planets …………. the sun. A. of B. for C. with D. on6 …………. a kind of everlasting energy, solar energy may be the sollution to our crisis A. Because B. Since C. As D.With7 Students …. universities may have many difficulties in finding good study method. A. enter B. entering C.that enter D. who enter8 your house has ………… nice furniture. A. such B. such a C.so D. towards 9. If we had known your new address, we ________ to see you.A. cameB. will comeC. would comeD. would have come10. He looked forward to ________ his first pay packet.A. receiveB. have receivedC. be receivingD. receiving11. “Let’s go dancing, _________?” – “Yes, let’s.”A. won’t weB. don’t weC. do weD. shall we12. I wish I _________ all about this matter a week ago. Giáo án bồi dưỡng học sinh giỏi Tiếng Anh 9 – năm học 2011-2012 PHÂN PHỐI CHƯƠNG TRÌNH BỒI DƯỠNG HSG MÔN ANH 9 NĂM HỌC 2011-2012 * Nội dung Tuần Tiết Nội dung Điều chỉnh Ghi chú 1 2 4 3 Form of verbs 4 Exercises 5 5 Ing forn or infinitive 6 Exercises 6 7 Wish clause 8 Exercises 7 9 Passive voice 10 Exercises 8 11 Consolidation 12 Exercises 9 13 Conjunctions 14 Exercises 10 15 Present participe 16 Exercises 11 17 Some structures 18 Exercises 12 19 Revision+ Exercises 20 Test N o 1 13 21 Conditional sentences 1 Giáo án bồi dưỡng học sinh giỏi Tiếng Anh 9 – năm học 2011-2012 22 Exercises 14 23 Reported speech in question 24 Exercises 15 25 Relative clause 26 Exercises 16 27 Revision+ Exercises 28 Test N o 1 17 29 Tag questions 30 Exercises 18 31 Cosolidation 32 The test XÁC NHẬN CỦA BGH NGƯỜI LẬP 2 Giáo án bồi dưỡng học sinh giỏi Tiếng Anh 9 – năm học 2011-2012 WEEK 1 Date of preparing: 1/ 9/ 2011 Date of teaching : 6/ 9 / 2011 Bµi kiÓm tra chän häc sinh giái Anh 9 N¨m häc : 2011 - 2012 Thêi gian : 150 phót ( Tæng ®iÓm 100) A. PRONUNCIATION AND STRESS I. Which word is stressed differently from the others? (5ms) 1. A. deposit B. festival C. institute D. resident 2. A. activity B. electricity C. simplicity D. pollution 3. A. achievement B. experiment C. explanation D. discovery 4. A. surprising B. astonishing C. amazing D. interesting 5. A. interview B. industry C. essential D. difficult II. Which underlined part is pronounced differently? (5ms) 6. A. drop B. joke C. top D. confidence 7. A. ground B. found C. though D. sound 8. A. normal B. order C. oven D. origin 9. A. honesty B. hair C. honor D. hour 10. A. sugar B. steam C. press D. waste B. GRAMMAR AND STRUCTURE I) Choose and circle the word (A, B, C or D) that best completes each sentence (30ms) 1/ Vietnam’s population …………. 80 million in 2004 . A. reduced B. increased C. reached D. rose 2/ The air………… the earth is becoming thinner. A.surrounding B. rounding C. involving D. floating 3/ ……… energy is the enrgy that we get from the sun A.wind B. tidal C. hydro D. solar 4/ The sun is many times ………… the earth. A. bigger than B.bigger C. as big D. big as 5/ Mercury is the smallest among the planets …………. the sun. A. of B. for C. with D. on 6/ …………. a kind of everlasting energy, solar energy may be the sollution to our crisis A. Because B. Since C. As D.With 7/ Students …. universities may have many difficulties in finding good study method. A. enter B. entering C.that enter D. who enter 8/ your house has ………… nice furniture. A. such B. such a C.so D. towards 9. If we had known your new address, we ________ to see you. A. came B. will come C. would come D. would have come 10. He looked forward to ________ his first pay packet. A. receive B. have received C. be receiving D. receiving 11. “Let’s go dancing, _________?” – “Yes, let’s.” A. won’t we B. don’t we C. do we D. shall we 12. I wish I _________ all about this matter a week ago. 3 Giáo án bồi dưỡng học sinh giỏi Tiếng Anh 9 – năm học 2011-2012 A. knew B. know C. had known D. B & C are correct. 13. He was _________ he could not wake up. A. very tired that B. such tired that C. too tired that D. so tired that 14. Joan asked _________. A. if there was coffee B. there was coffee C. was there coffee D. where was the coffee 15. I ____ my house ____. That is why there is all this mess. A. had – paint B. have – paint C. am having – painted D. had had - paint 16. He was made _________ for two hours. A. to wait B. wait C. waiting D. waited 17. “Where are my jeans?” “They _________ at the moment. Sorry.” A. are washing B. were washed C. are washed D. are being washed 18. It took weeks to get used to …… someone else around. A. have B. having C. had D. has 19…… he comes in half an hour, I shall go alone. A. If B. Unless C. Because D. When 20. I want to have my suit …… . I’m going to a wedding on Saturday. A. cleaned B. cleaning C. clean D. to clean 21. He turned …… the light so as not to waste electricity. A. off B. of C. on D. down 22. My father tells me to give …… smoking. A. up B. off C. of D. out 23. Anne smokes a lot. …… . A. So her mother does B. So does her mother C. Does her mother too D. Too her mother does 24. I haven’t seen Jenny …… . A. for a long time B. in the last time C. since long D. lastly 25. Are these the books …… you have been looking for? A. which B. who C. whom D. whose 26. Keiko has $100. Betty has $75. Betty has less money than Keiko. A. more money than B. not as much money as C. the same money as D. a lot of money 27. Have you fed the chickens yet? In the passive voice, this should read: A. Has somebody fed the chickens yet? B. Have the chickens fed yet? C. Have the chickens been fed yet? D. Have you had the chickens fed yet? 28. nice surprise / receive / your letter. A. to receive your letter it is a nice surprise. B. Receiving your letter it is a nice surprise. C. It is a nice surprise to receive your letter. D. It is a nice surprise when receiving your letter. 29. I / school / five days / week / favorite subjects / Math / English. 4 Giáo án bồi dưỡng học sinh giỏi Tiếng Anh 9 – năm học 2011-2012 A. Despite I go to school five days a week and my favorite subjects are Math and English B. I go to school five days a week and my favorite subjects are Math and English. C. I go to school five days in a week so that my favorite subjects are Math and English. D. I go to school five days a week with my favorite subjects are Math and English. 30. There / more visitors / March / April A. There were more visitors in March than in April. B. There were more than visitors in March and in April. C. There were as many as visitors in March and in April. D. There were visitors in March more than in April. II. Identify and circle one underlined word or phrase that is incorrect. (10ms) 1.They asked a lot of questions, checked their figures, and came up with a best solution. A B C D 2. We will be interviewed all job applicants as soon as their papers have been processed. A B C D 3. This telephone isn’t as cheap the other one, but it works much better. A B C D 4. That secretary of mine is so efficient that she always amazes myself with her speed. A B C D 5. Most students were able of finding good jobs three to six months after graduation. A B C D 6. We were made learning fifty new words every week. A B C D 7. Both cattle or railroads helped build the city of Chicago. A B C D 8. Mrs. Adams was surprise that her son and his friend had gone to the mountains to ski. A B C D 9. The letter was sent by special delivery must be important. A B C D 10. Suzy had better to change her study habits if she hopes to be admitted to a A B C D good university. C) WRITING: I) Use the correct word form: (10ms) 1) My new car is more . . . . . . . . . . . . . . . . than the one I had before. (economy) 2) He didn't feel happy because he worked . . . . . . . . . . . . . . .(success) 3) My colleagues are very pleasant, but the manager is a little. . . . . . . . . . . . (friend) 4) We must make a . . . . . . . . . . . . . . . . .about where to go. (decide) 5) Lucy got . . . . . . . . quickly and went for work. (dress) 6) We all looked . . . . . . . . . . . . . . after the summer holiday. (health) 7) The children are more . . . . . . . . . . . . . . . . in cartoons. (interest) 8) . . . . . . . . . . . . . . . . ., the weather was so bad that we couldn’t go out. (fortune) 9) I hope there won’t be too much . . . . . . . . . . . . . . in getting a work permit. (difficult) 10) That . . . . . . . . . . . . . . has composed a lot of beautiful songs. (music) 5 Giáo án bồi dưỡng học sinh giỏi Tiếng Anh 9 – năm học 2011-2012 II) Finish each of the following sentences in such a way that it means exactly the same as the sentences printed before it (5ms) 1) We arrived too late to see the first film. We didn’t ……………………………………. 2) “Would you mind not smoking in here?” I’d rather ……………………………………. 3) He wrote the letter in two hours  It took ……………………………………………… 4) “Why don’t we go out for a walk?”  My father suggested ……………………. 5) In spite of his age, Mr. Benson runs 8 miles before breakfast. Though ……………………… III) Complete the second sentence so that it has the similar meaning to the first sentence using the word given. Do not change the word given. (5ms) 1) It would be difficult for me to finish the work by the weekend. (difficulty)  ……………. 2) Be sure to say goodbye to your grandmother before you leave. (without)  ………………… 3) If I don’t leave now, I’ll miss the train. (unless) …………………………………… 4) You know a lot of people. (seem) ……………………………………………… 5) Tan looks nothing like his father. (take)…………………………………………… D) READING I) Read the following passage and then choose the word (A, B, C or D) that best completes each blank. (20ms) “My home is in the air – I do an enormous amount of traveling. It is a fast life and (1) ______ of work, but I like it and that is the only way (2) ______ me. Everything is tiring – music, traveling – but what can I do? I am not (3) ______ to complaining. It is hard to imagine now (4) ______ I will ever be very long in one place. My home town is on the Caspian Sea. There is sea, wind, sun and (5) ______ (many tourists and hotels. I have my own flat with four or five rooms, but I am seldom there. If I am there for a day or two I prefer to (6) ______ with my mother and grandmother. They live in a small house, (7) ______ it is very comfortable and my mother cooks for me. I like good, simple food. I have no wife, no brothers or sisters and my father (8)______ when I was seven. He was an engineer and I don’t (9)______ him very well. He liked music very much and wanted me to (10) ______ a musician.” 1. A. most B. full C. complete D. more 2. A. for B. to C. in D. by 3. A. wanted B. taken C. used D. known 4. A. and B. so C. while D. that 5. A. far B. too C. much D. more 6. A. stay B. go C. do D. spend 7. A. but B. since C. even D. which 8. A. killed B. gone C. passed D. died 9. A. know B. remember C. remind D. see 6 Giỏo ỏn bi dng hc sinh gii Ting Anh 9 nm hc 2011-2012 10. A. become B. turn C. develop D. grow II/Read the passage,Using the cues and write the questions then answer the questions. (10 ms) UNICEF, the United Nation Childrens Fun, serve the children of the world. It serves children of all races, nationalities, religions, and political systerm in more than 100 developing countries. Its purpose is to help provide a better life for children and their mothers. It gives both long-term assistance and emergency help. This program is very necessary. Today 800 million humans live in codition of poverty and hopelessness. Two-thirds of them are children and mothers of small children. Four- fifths of these children have no regular health services. Nine out of ten are not protected against childhood diseases. One hundred millon do not have enough of the right foods. Most of the drink impure water. Unsafe water is one of the reason millons of people die every year. * Questions 1/ UNICEF / serve/ children of all religions/ developing countries? 2/ What/ UNICEFS purpose 3/ How many people in the world todaylive/ poor and hopeless conditions? 4/ What / one of the reasons millonsof people die every year? Đáp án và hớng dẫn chấm bàI kiểm tra chọn học sinh giỏi anh 9 Năm học :2011 2012 Tổng điểm 100 đ A. PRONUNCIATION AND STRESS I)( 5đ) Mỗi câu đúng 1đ 1. A. deposit 2 . B. electricity 3. C. explanation 4. D. interesting 5 C. essential II)( 5đ) Mỗi câu đúng 1đ 6D 7C 8C 9B 10A B. GRAMMAR AND STRUCTURE I/ (30đ) Mỗi câu đúng 1 đ 1C 2A 3D 4A 5A 6D 7A 8A 9D 10D 11D 12C 13D 14A 15C 16A 17D 18B 19B 20A 21A 22A 23B 24A 25A 26B 27C 28C 29B 30A II) ( 10đ) Mỗi câu đúng 1đ 1D 2A 3A 4C 5C 6C 7B 8A 9A 10B C) WRITING: I) ( 10đ) Mỗi câu đúng 1đ 1-economical 2-unsuccessfully 3-friendly 4-decision 5-dressed 6-healthy 7-interested 8-unfortunately 9- difficulty 10-musician 7 Giáo án bồi dưỡng học sinh giỏi Tiếng Anh 9 – năm học 2011-2012 II/ ( 5®) Mçi c©u ®óng 1® 1) We didn’t arrive early enough to see the first film. 2) I’d rather you didn’t smoke in here 3) It took him 2 hours to write the letter. 4) My father suggested ( that) we should go out for a while. going out for a while. 5) Though Mr.Benson is old, He runs 8 miles before breakfast. III) ( 5®) Mçi c©u ®óng 1® 1) I would have difficulty in finishing the work by the weekend. 2) Be sure not to leave without saying goodbye to your grandmother. 3) I’ll miss the train unless I leave now. 4) You seem to know a lot of people. 5) Tan doesn’t take after his father at all. D) READING: I) ( 20®) Mçi c©u ®óng 2® 1B 2A 3C 4D 5B 6A 7A 8D 9B 10A II/ ( 10®) Mçi c©u ®óng 2,5® 1/ Does UNICEF serve children of all religions in developing countries ? Yes, it does 2/ What is UNICEF’S purpose? Its purpose is to help provide a better life for children and their mothers. 3/ How many people in the world today live in poor and hopeless condition. 800 million people do 4/ What is one of the reason millions of people die every year. They drink impure water / unsafe water. 8 Giỏo ỏn bi dng hc sinh gii Ting Anh 9 nm hc 2011-2012 WEEK 4 Date of preparing: 1/ 9/ 2011 Date of teaching : 13/ 9 / 2011 Forms of verbs A/ Objectives : - To help Ss to know more about the forms of verbs and do exercises. B/ Procedures : I/ GRAMMAR: Forms of verbs 1/ TO V ( to infinitive ) : đợc sử dụng trong các trờng hợp sau: + Sau các động từ : want, intend, decide, expect, hope, offer, wish, mean, promise, refuse, learn, like, agree, fail, attempt ( cố gắng ), arrange, neglect ( lơ là ), plan, manage, need, seem, threaten ( đe doạ ) + Sau Adj : S + be + adj + to do sth glad, happy, ready, kind, difficult, easy, willing ( quan tâm, tự nguyện ), interesting, eager, luckey, pleased, disappointed ( thất vọng ) Eg: I'm glad to hear that you passed the exam + Trong cấu trúc : S + V + O + TIME + to V It took me 2 days to read the book. + Trong cấu trúc : S + V 1 + ( not ) to V 2 He advised me ( not) to go there. Khi V 1 là : ask, get , tell, want, advise, request, order, persude, invite, force, help, encourage, allow, permit, remind( nhắc nhở ), warn + Trong cấu trúc : TOO Adj / Adv + ( for sb ) + to do sth OR Adj/ Adv + ENOUGH + ( for sb ) + to do sth He's old enough to drive a car. + Sau V: make, see, hear, watch, notice ở bị động I was made to laugh a lot + Biểu đạt mục đích thay cho : in order to / so as to I went to / in order to see him + Trong cấu trúc : S + be + the first/ second to do sth. He was the first person to leave the party. = He was the first person who left the party. 2/ V ( bare infinitive ): đợc sử dụng trong các trờng hợp sau: + Sau Modals : can, may, must, need, will, shall, should,would rather, had better, had best, ought to, used to, have to, dare You had better stay at home. She'd better not stay up late + Trong cấu trúc V là động từ tri giác : see, hear, notice, watch sb do sth I saw the goalkeeper catch the ball beautifully. + Trong cấu trúc V là : make , let, have sb do sth: ( Have sb do sth : Nhờ ai làm gì ) Let him go out The actor made them laugh a lot ( Bắt ai làm gì ) + Trong cấu trúc : '' suggest/ demand/ insist that sb do / should do sth'' I suggest that he learn/ should learn harder. + Dùng sau : but, except ( trừ, ngoại trừ ) We can do nothing but wait 9 Giỏo ỏn bi dng hc sinh gii Ting Anh 9 nm hc 2011-2012 She does nothing but complain ( Cô ta chẳng làm gì ngoài việc kêu ca) 3/ V- ING : đợc sử dụng trong các trờng hợp sau: + Sau một số V: prefer, mind, enjoy, admit ( thoả mãn ), deny, like, dislike, hate, finish, start, keep, stop, practice I like learning English. + Sau phrasal verbs: be/ get used to, look forward to, have a good time, have a hard time, be busy, it's no good/ use/ there's no point in ( vô ích khi làm gì ), It's ( not ) worth ( thật '' không '' đáng ) She is busy learning This book is worth watching There's no point in teaching you + Trong cấu trúc với V tri giác , biểu hiện hành động đang diễn ra. We could see the woman coming down. + Theo sau một số V + preposition: about , of, with, without She left without saying any word. + Bắt đầu một ngữ phân từ mang nghĩa chủ động Seeing him running, I went to see what was wrong. Being + Adj : Being tall is an advantage in life. Not being tall is a disadvantage in life. + Go + V-ing : go fishing, go camping, go jogging / hiking/ cycling/ shopping + Can't help + V- ing : ( Không thể nhịn đợc ) When he tells a joke, I can't help laughing. + Can't stand/ bear + V- ing : ( không thể chịu đợc ) I can't bear living with him. I can't stand listening to you + To sit/ stand/ lie/ walk somewhere + V- ing He sat in an armchair reading a book. + To catch/ find/ discover + sb + V- ing I caught the boy stealing apples in the garden. + need + V- ing ( nghĩa bị động ) My motorbike needs reparing II/ Exercises: 1) Supply the correct verb forms: 1.Tourists could see fish ( swim) along the brook ( lạch, dòng suối nhỏ ) 2.The form teacher has asked Jack ( write ) an assay on the Thames. 3. It sometimes may be difficult ( get ) a taxi during rush hour. 4.The rain has made the children ( stop ) their game. 5. She tells the driver ( take ) her to the railway station. 6. Does Mrs Green have them ( carry ) these books back home ? 7. The principal noticed those students ( try ) harder and harder. 8. Children have just stopped ( play ) football. 9. They keep ( talk ) about an old friend they met yesterday. 10. We heard Mr Brown ( park ) his car near the gate. 11. They had their house ( paint ) before Tet holiday. 12. I advised him ( wait ) for me at the airport. 13. Would you mind ( help ) me with this work ? 10 [...]... Sunday, Nov 10th 20 Giỏo ỏn bi dng hc sinh gii Ting Anh 9 nm hc 2011-2012 9- I will tell you more about my trip when I am in Hue 10- I hope that you well III/ HOMEWORK: - Learn by heart the grammar - Prepare '' Wish- clause'' on the next period 21 Giỏo ỏn bi dng hc sinh gii Ting Anh 9 nm hc 2011-2012 WEEK 4 Date of preparing: 14 /9/ 2011 Date of teaching :27/ 9/ 2011 ''Wish ''clause A/ Objectives... hc sinh gii Ting Anh 9 nm hc 2011-2012 2 A 7 D 12 C 17 D 3 B 8 B 13 B 18 A 4 A 9 A 14 A 19 D 5 D 10 D 15 C 20 A 3/ 1 did you do 2 have been 3 to write were 4 knows wishes could 5 is staying- is 4/ 1 most 3 of 5 took 7 saw 9 or 2 can 4 were 6 from 8 throughout 10 one III/ HOMEWORK: - Learn by heart the grammar - Prepare '' - ING FORM and INFINITIVE'' for the next period 13 Giỏo ỏn bi dng hc sinh. .. hundred years ago 9 This kind of cloth isn't used to make shirts ( by us ) 10 The unique and fashionable ao dai continues to be worn by Vietnamese women EX 5: 1.C 3 D 5 A 7 B 9 A 2.A 4 D 6 C 8 B 10 B III/ HOMEWORK: - Learn byheart the grammar - Consolidate the knowledge for revision on the next period 31 Giỏo ỏn bi dng hc sinh gii Ting Anh 9 nm hc 2011-2012 WEEK 6 Date of preparing: 28/ 9 / 2011 Date... cho tôi = Cô ta cha viết ) = She didn't remember to write to me 16 Giỏo ỏn bi dng hc sinh gii Ting Anh 9 nm hc 2011-2012 He forgot to do his homework ( Nó quên không làm bài tập = Nó cha làm ) 4.2 Forget doing sth: Quên (rằng) đã làm việc gì rồi ) He forgets sending me a gift ( Anh ấy quên đã gửi cho tôi món quà = Anh ấy đã gửi nhng quên việc ấy ) Đặc biệt nó thờng đợc dùng với mẫu câu S + will never... program last night 9 I wish My friend, John hadn't lost his pen 10 I wish Mary hadn't been absent from class yesterday 2/ EX2: 1.D 6.B 11.D 16 C 2.D 7 D 12.B 17 A 3 A 8.A 13 B 18 D 4 B 9. B 14.B 19 A 5 D 10 C 15 C 20 A 3/ Ex 3: 1 had 6.much/ lots 11.form/ be 16 by 2 whether 7 responsibility 12 sense/ feeling 17 power 3 disapeared/ ended 8 in 13 concentrate/focus 18 so 4 taken 9 them 14.as 19 make 5 however... 4 They have sold their car to pay their dept 5 We are going to grow flowers in the front garden 29 Giỏo ỏn bi dng hc sinh gii Ting Anh 9 nm hc 2011-2012 6 You musnt use this machine after 5.30 pm 7 My grandmother is knitting a new sweater for me 8 Did people make jeans two hundred years ago ? 9 We dont use this kind of cloth to make shirts 10 Vietnamese women continue to wear the unique and... see / Uncle Hos Mausoleum / some places of interest here 19 Giỏo ỏn bi dng hc sinh gii Ting Anh 9 nm hc 2011-2012 5- Tomorrow / going on the trip / Ha Long Bay 6- I / never been there before 7- I / excited / trip / not sleep 8- I / be home / Sunday, Nov 10th 9- I / tell you / more / trip / when / be in Hue ... để diễn tả điều gì a thích hơn Mệnh đề theo sau '' WOULD RATHER'' có cấu trúc giống nh mệnh đề theo sau '' WISH '' I'd rather ( that ) you took the course in English.( Tôi thích bạn tôi theo học khoá học Tiếng Anh hơn.) II/ EXERCISES 1/ Ex1/ Make sentences with '' I wish '' in the following situations 1.I don't have time to study I wish 2 I can't answer the question I wish 3 They will leave for... visit me again I wish 6 He is so stupid I wish 7 My younger brothers play in the street all day I wish 8 I didn't see the TV program last night I wish 22 Giỏo ỏn bi dng hc sinh gii Ting Anh 9 nm hc 2011-2012 9 My friend, John lost his pen I wish 10 Mary was absent from class yesterday I wish 2/ Ex2 : Multiple choice 1 She often goes to the to pray because her religion is Islam A... and travel along the Thames by boat I(28-buy) some souvenirs from london, too I ( 29- be) back home by the end of the next week I (30-look) forward to receiving news from home With much love, Tam * ANSWERS: 1/ Ex1/ 1 I wish I had time to study 2 I wish I could answer the question 24 Giỏo ỏn bi dng hc sinh gii Ting Anh 9 nm hc 2011-2012 3 I wish They would leave for France next week 4 I wish We wouldn't . Exercises 7 9 Passive voice 10 Exercises 8 11 Consolidation 12 Exercises 9 13 Conjunctions 14 Exercises 10 15 Present participe 16 Exercises 11 17 Some structures 18 Exercises 12 19 Revision+ Exercises 20. hopeless condition. 800 million people do 4/ What is one of the reason millions of people die every year. They drink impure water / unsafe water. 8 Giỏo ỏn bi dng hc sinh gii Ting Anh 9 nm hc. prepositions + V-ing approve of be better of count on depend on give up insist on keep on put off rely on succeed in think about think of worry about object to look forward to confess to Eg: Fred confessed
- Xem thêm -

Xem thêm: Giáo án bồi dưỡng học sinh giỏi Tiếng Anh 9, Giáo án bồi dưỡng học sinh giỏi Tiếng Anh 9, , Các đại từ đứng trước động từ nguyên thể hoặc V-ing dùng làm tân ngữ., Từ nối chỉ nguyên nhân và kết quả., Câu trực tiếp và câu gián tiếp, 3/ Exercises 3: Fill each blank with the correct form of the word given in capital letters

Từ khóa liên quan

Mục lục

Xem thêm