Ôn tập anh văn - phần 2 doc

9 140 0
  • Loading ...
    Loading ...
    Loading ...

Tài liệu liên quan

Thông tin tài liệu

Ngày đăng: 01/08/2014, 07:21

[해커스 어학원] Lynn 한 선생님의 10월 토익 예상 문제 101. Our delegation ________ of Contact Director, General Manager and Marketing Manager will be staying in Detroit from October 9 to 13. (A)consists (B)will consist (C)consisting (D)to be considered 102. New York City's hotel _______ rate climbed to 90%, a 1% increase from the same period last year. (A)occupation (B)occupancy (C)occupant (D)occupational 103. The CEO of the company has been consistent ________ his policy associated with foreign investments over the last few years. (A)of (B)with (C)at (D)for 104. Rogers TV is a service available ________ to cable customers as part of the basic service of Rogers Cable Communications Inc. (A)exclusively (B)extremely (C)exactly (D)extensively 105. It is highly recommended that every employee retain the original receipt _____ proof of purchase. (A) as (B) off (C) except (D) through 106. The heating system of this building is much more cost-effective than that of the previous system _______ we used last year. (A)in where (B)where (C)in which (D)which 107. Robert Thompson invests in a stock ________ will pay dividends of $3.00 at the end of the first year and $3.30 at the end of the second year. (A) they (B) what (C) when (D) that 108. Working conditions in air transportation vary widely, _______ on the occupation. (A)depends (B)dependable (C)depending (D)depend 109. An old restaurant on 7 th Ave. will be rebuilt into the stylish restaurant Citadela with a seating _______ for up to 150 guests. (A) capacity (B) intensity (C) aptitude (D) preparation 110. The cost of construction as _______ as the construction period has already increased twofold over previous estimates. (A)good (B)well (C)fine (D)far http://www.Hackers.co.kr [해커스 어학원] Lynn 한 선생님의 10월 토익 예상 문제 111. Please _______ the Planning staff (Debra Ross @ 222.3926) if you will or will not be attending this month’s meeting. (A)notice (B)present (C)deliver (D)notify 112. Our service personnel work for clients on a wide variety of sites, many of _______are tough industrial environments that are unsuitable for laptops or PDAs. (A)whom (B)them (C)which (D)that 113. The airline industry also relies on many management, professional, and administrative support workers to keep operations running _______. (A)smooth (B)smoothly (C)smoothness (D)smoothish 114. According to the manager of ABB Corp., this new service _______ very positively by customers who get the service details and cost information quicker. (A)has received (B)has been received (C)have received (D)has been receiving 115. In order to be able to _______ promptly to road hazards, drivers are advised to avoid using mobile phones while driving. (A)respond (B)require (C)prove (D)promise 116. Thomas Jefferson, _______ a director of accounting department, became a vice president of our firm last month. (A)past (B)previous (C)once (D)now 117. We cannot provide assurance that manufacturing operations will _______ before the end of the year. (A)retain (B)resolve (C)remain (D)resume 118. We can understand your strong desire _______ the agreement at the earliest possible date. (A)finalize (B)to finalize (C)finalizes (D)finalized 119. According to the report released last Wednesday, the maintenance staff at PPG is overworked ______ underpaid. (A)as (B)and (C)nor (D)for 120. The flight attendants’ most important function is assisting passengers in the_______ of emergency. (A)happening (B)event (C)opening (D)affair http://www.Hackers.co.kr [해커스 어학원] Lynn 한 선생님의 10월 토익 예상 문제 121. Those two baseball teams _______ some scheduled games due to the unexpected hurricane. (A)should postpone (B)had to be postponed (C)postpones (D)will postponing 122. It is imperative that the contracts _______ at least a month prior to the beginning of the project. (A)finalize (B)finalized (C)be finalized (D)finalizing 123. Most of the companies have a policy stating that each employee must _______ a formal, annual, and written performance appraisal by their manager. (A)give (B)be given (C)be giving (D)have given 124. Recent federal regulatory activity has been _______ to protect the privacy of consumer’s personal information. (A)implementing (B)implement (C)implemented (D)implements 125. The manager was _______ that we should deal with all the problems in our department ourselves. (A)convincing (B)convinced (C)convince (D)convinces 126. Hotel guests who have some spare time are _______ to take part in the boat trip excursion to the nearby island. (A)encouraging (B)encourage (C)encouraged (D)encouragement 127. Companies often look to advertising as a way of boosting sales by increasing the public’s _______ to a product or service. (A)coverage (B)exposure (C)allowance (D)expansion 128. The government_______ released the newest employment figures this morning. (A) ever (B) just (C) soon (D) lately 129. Please make sure you review all the candidates’ names before you vote, since it cannot be reversed. (A) thorough (B) thoroughly (C) thoroughness (D) most thorough 130. Job fairs are a great way to meet potential employers and _______ your interviewing skills. (A)handle (B)travel (C)practice (D)dislocate http://www.Hackers.co.kr [해커스 어학원] Lynn 한 선생님의 10월 토익 예상 문제 131. Any products that fail to to the exporter’s specifications are prohibited from being exported to that country. (A)comply (B)conform (C)abide (D)observe 132. Firms in the public relations services’ industry prepare _________ for other companies and design campaigns to promote the interests of their clients. (A)advertisement (B)advertisings (C)advertisements (D)advertise 133. In an effort to attract and ________ clients, advertising and public relations services agencies are diversifying their services. (A)maintaining (B)maintainable (C)maintain (D)maintains 134. Employment is _______ to decline 12 percent over the 2006-2016 period due to the chronic depression. (A)expecting (B)projected (C)decided (D)dedicated 135. Globalization has become a major factor in the electronics manufacturing industry, often _______ it difficult to distinguish between domestic and foreign companies. (A)made (B)make (C)making (D)being made 136. The rapid pace of innovation in electronics technology makes for a constant demand for _______ and faster products. (A)newly (B)new (C)newer (D)late 137. One of the biggest tennis games in the world, YURA International Tennis Tournament, is held _____ 4 years in Brazil. (A)each (B)all (C)every (D)that 138. Noah Baen is a visual artist and educator _______ works focus on nature and human. (A)who (B)which (C)whose (D)that 139. As vehicles have become more _______, growing numbers of consumers are reluctant to make a long- term investment in a new car or truck purchase. (A)cost (B)costliness (C)expensively (D)costly 140. Heavy rain is _______ to hit areas on the Pacific side of Japan from Thursday night through Friday night, the Japan Meteorological Agency said. (A)planned (B)expected (C)required (D)decided Questions 141-143 refer to the following letter. http://www.Hackers.co.kr [해커스 어학원] Lynn 한 선생님의 10월 토익 예상 문제 Dear Valued customer Thank you for taking the time to fill out our questionnaire during your stay with us. We do appreciate hearing from our customers, as their comments are vital _______ us to continue improving our accommodations. 141. (A)with (B)for (C)at (D)as The problems that you _______ have been brought to the attention of our housekeeping department. While 142. (A)have been mentioned (B)mentioned (C)mentions (D)mentioning the lack of service you experienced is unusual and not the standard of our motel, there is no excuse for a lackadaisical attitude on the part of any of our employees. We are sorry for the inconvenience and annoyance this incident caused. Thank you again for your comments. We hope that you will give us _______ chance to serve you. 143. (A)other (B)other than (C)another (D)all http://www.Hackers.co.kr [해커스 어학원] Lynn 한 선생님의 10월 토익 예상 문제 Questions 144-146 refer to the following letter. With the signing of the_______ contract, we would like to welcome you as a supplier to our company. 144. (A)enclose (B)enclosed (C)enclosing (D)encloses We have a high demand for quality and _______ tolerance for error. Based on our research, that also describes your firm. 145. (A)much (B)none (C)no (D)nothing We are glad to be doing business with you. Jennifer Owens will be your _______ contact for all incoming 146. (A)primacy (B)primaries (C)primary (D)primarily materials and orders. If you have a question about payment, contact Ms. Simpson in our accounting office. She will help you sort the matter out. Again, welcome aboard. If there is anything we can do to help facilitate this new relationship, please do not hesitate to ask. Sincerely, http://www.Hackers.co.kr [해커스 어학원] Lynn 한 선생님의 10월 토익 예상 문제 Questions 147-149 refer to the following letter To Whom It May Concern I've been Joe Employee’s Manager at XYZ Company since 1997, and even promoted Joe to the role of Senior Software Engineer last year. Joe has proven to be a _______ employee with excellent communication skills. 147. (A)reliant (B)reliable (C)reliably (D)variable He is _______ respected by other members of our team. Joe is a fast learner and has excellent problem solving abilities. 148. (A)very (B)well (C)much (D)once _______ I will be disappointed to lose Joe as an employee, I am happy to recommend him as a solid addition to your company. If you'd like more information, please do not hesitate to contact me at (555) 555-5555. 149. (A)Because (B)Despite (C)For (D)Although Sincerely, John Simpson http://www.Hackers.co.kr [해커스 어학원] Lynn 한 선생님의 10월 토익 예상 문제 Questions 150-152 refer to the following letter. Dear Mr. Smith: Just a note to say thank you for giving me the opportunity to interview with your company for the position of loss control specialist. I _______our conversation and feel my experience and education would complement 150. (A)enjoy (B)will enjoy (C)enjoyed (D)have been enjoyed Raymond Kate Associates. I look forward to being able to put my extensive knowledge and experience of working with environmental protection agencies to bring about effective safety programs to your company. As we discussed I have enclosed 3 letters of recommendation _______ my professional acquaintances. 151. (A)for (B)as (C)with (D)from _______, I am also enclosing some of the safety programs I designed so you can see first hand the type of work I am capable of performing to bring about the successful safety programs the government requires 152. (A)Furthers (B)Beside (C)In addition (D)As well as in organizations today. Again, thank you for your time. I am looking forward to hearing from you soon. Sincerely, Bill J. Doe http://www.Hackers.co.kr [해커스 어학원] Lynn 한 선생님의 10월 토익 예상 문제 101. (C) 102. (B) 103. (B) 104. (A) 105. (A) 106. (D) 107. (D) 108. (C) 109. (A) 110. (B) 111. (D) 112. (C) 113. (B) 114. (B) 115. (A) 116. (C) 117. (D) 118. (B) 119. (B) 120. (B) 121. (A) 122. (C) 123. (B) 124. (C) 125. (B) 126. (C) 127. (B) 128. (B) 129. (B) 130. (C) 131. (B) 132. (C) 133. (C) 134. (B) 135. (C) 136. (C) 137. (C) 138. (C) 139. (D) 140. (B) 141. (B) 142. (B) 143. (C) 144. (B) 145. (C) 146. (C) 147. (B) 148. (B) 149. (D) 150. (C) 151. (D) 152. (C) http://www.Hackers.co.kr . (C) 123 . (B) 124 . (C) 125 . (B) 126 . (C) 127 . (B) 128 . (B) 129 . (B) 130. (C) 131. (B) 1 32. (C) 133. (C) 134. (B) 135. (C) 136. (C) 137. (C) 138. (C) 139. (D) 140. (B) 141. (B) 1 42. (B) 143. (C). 1 02. (B) 103. (B) 104. (A) 105. (A) 106. (D) 107. (D) 108. (C) 109. (A) 110. (B) 111. (D) 1 12. (C) 113. (B) 114. (B) 115. (A) 116. (C) 117. (D) 118. (B) 119. (B) 120 . (B) 121 . (A) 122 . (C) 123 _______ the Planning staff (Debra Ross @ 22 2.3 926 ) if you will or will not be attending this month’s meeting. (A)notice (B)present (C)deliver (D)notify 1 12. Our service personnel work for clients
- Xem thêm -

Xem thêm: Ôn tập anh văn - phần 2 doc, Ôn tập anh văn - phần 2 doc, Ôn tập anh văn - phần 2 doc